Căutare Live

„Ne vor PEDEPSI pentru că facem asta”! Un fizician avertizează despre un posibil ATAC NUCLEAR al EXTRATEREȘTRILOR!

Un fizician a făcut recent o declarație cât se poate de îngrijorătoare. Potrivit acestuia, extratereștrii sunt foarte deranjați de ceea ce fac oamenii.

Un fizician a făcut recent o declarație cât se poate de îngrijorătoare. Potrivit acestuia, extratereștrii sunt foarte deranjați de ceea ce fac oamenii.

Dr. John Brandenburg spune că gălăgia produsă de locuitorii planetei noastre ar putea să îi deranjeze pe extratereștri, motiv pentru care aceștia ar putea decide într-o zi să atace Pământul.

Teoria a fost prezentată în cadrul unei întâlniri anuale a unei societăți americane de fizică. Omul de știință spune că și planeta Marte ar fi fost populată cândva de o civilizație avansată, ce a fost ulterior eradicată din cauza zgomotelor puternice pe care le producea. De aceea, fizicianul este de părere că soarta Terrei ar putea fi una asemănătoare.

A aflat că o înșeală și a reacționat INCREDIBIL! Ce i-a făcut această femeie amantei iubitului ei (VIDEO)... O româncă obişnuită face senzaţie în străinătate! Avea 205 kilograme, dar s-a transformat într-o femeie SUPERBĂ! Schimba...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri