Antena Căutare

O româncă obişnuită face senzaţie în străinătate! Avea 205 kilograme, dar s-a transformat într-o femeie SUPERBĂ! Schimbarea e uluitoare

La 28 ani, cântărea aproape 205 kilograme şi trăia un adevărat coşmar. Într-un moment de cumpănă, a luat decizia care i-a schimbat viaţa în mod radical.

O româncă obişnuită face senzaţie în străinătate! Avea 205 kilograme, dar s-a transformat într-o femeie SUPERBĂ! Schimbarea e uluitoare Galerie
| www.mirror.co.uk

La 28 ani, cântărea aproape 205 kilograme şi trăia un adevărat coşmar. Într-un moment de cumpănă, a luat decizia care i-a schimbat viaţa în mod radical.

Ana Sârbu s-a născut în România, dar a plecat la muncă în Marea Britanie, acolo unde spera să-şi găsească fericirea şi a reuşit să se angajeze ca bucătăreasă într-o pizzerie.

Din cauza alimentaţiei nesănătoase şi a unui program haotic, femeia a ajuns să cântărească peste 200 de kilograme. Mânca dulciuri cu pumnul şi cartofi prăjiţi la cinci dimineaţa, nu se odihnea suficient, iar toate astea şi-au pus amprenta asupra sănătăţii sale.

"Mă simţeam captivă în propriul meu corp. Nu puteam să mă mişc, să dorm, astfel că prietenul meu mă trezea în miez de noapte să verifice dacă sunt în regulă", povesteşte Ana.

Era într-o stare atât de proastă, încât îi era teamă să nu se sufoce în somn din cauza greutăţii. Atunci a hotărât că e cazul să ia măsuri, altfel îşi pune viaţa în pericol. A renunţat la carbohidraţi şi sucuri şi a început să facă mult sport. Rezultatele? A reuşit să slăbească 115 kilograme! "Când m-a văzut tata, a început să plângă. Eram tot fetiţa lui, dar de un milion de ori mai fericită şi mai sănătoasă", încheie Ana.

În cele din urmă, şi-a dat demisia de la restaurantul unde lucra şi acum e convinsă că o să-şi găsească jobul perfect, exact aşa cum visează.

Schimbarea e surprinzătoare, nu-i aşa?

„Ne vor PEDEPSI pentru că facem asta”! Un fizician avertizează despre un posibil ATAC NUCLEAR al EXTRATEREȘTRILOR!... Fiecare poză cu "defectul" ei! Cele mai tari imagini din lume, surprinse în momentul perfect: Galerie FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x