Antena Căutare

Niste chinezi au pescuit un Porsche. La ce-au dat?

Un grup de pescari din China a adus la mal o captura atat deciudata, incat, cu siguranta, nu a fost inclusa in nicio poveste pescareasca. S-au ales cu un autoturism Porsche Cayenne, relateaza Huffington Post.

In loc sa prinda un peste urias, asa cum se asteptau, niste chinezi care pescuiau in Marea Chinei de Sud au adus la mal un Porsche Cayenne. Se pare ca acesta a stat mai bine de doi ani pe fundul marii.

Daca nu ar fi fost atat de avariata, pescarii ar fi putut vinde masina cu 160.000 de dolari. Nu au reusit sa obtina decat 640 de dolari, dupa ce au vandut-o unui service.

Nu se stie cum a ajusn automobilul pe fundul marii. Avand in vedere ca este o zona in care se face contrabanda cu bunuri de lux, este posibil ca infractorii sa se fi speriat de controalele autoritatilor si sa fi scufundat autoturismul pentru a scapa de sanctiuni.

NASA cheltuieste 11,2 milioane $ pentru a vindeca astronautii de insomnie... Chinezii construiesc cea mai mare cladire din lume in orasul Chengdu. Va fi de trei ori mai mare ca Pentagonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x