Căutare Live

Noi numere de telefon PERICULOASE! Nu răspundeți! E ÎNȘELĂCIUNE

Noul tip de inselaciune care circula o reprezinta apleurile cu prefixe ciudate, din tari africane sau Taiwan.

ÎNȘELĂCIUNE: Un nou tip de înșelăciune s-a răspândit cu repeziciune în România: numere de telefon cu prefixe ciudate vă apelează dar nu trebuie sub nicio formă să răspundeți.

Din ce în ce mai mulți români s-au plâns că au primit scurte apeluri de la numere cu prefixul unor țări africane, pentru ca apoi să fie taxaţi. Acesta este noul tip de fraudă care pare să facă tpt maia multe victime.

Nu puțini au fost românii care, din curiozitate, au decis sa sune înapoi la numerele de la care au primit apeluri.

Reprezentanții firmelor de telefonie mobilă ne recomandă sub nicio formă să nu sunăm înapoi, fiindcă vom fi taxați. Prefixele înșelătoare sunt cele ale unor țări precum Sudan, Burundi, Tanzania, Africa de Sud, Vanuatu, Samoa sau Mali. Cele mai multe apeluri se pare că s-au primit cu prefixele: 00255 - Tanzania, 00257 - Burundi, 00678 - Vanuatu, 00685 - Samoa.

Noi numere de telefon de pe care se fac înșelăciuni au prefixe de Taiwan: 0881, 0882, 0883

Ce care au picat în această înșelăciune se plâng că au găsit în facturi costuri suplimentare între 0,7 – 2 euro pentru fiecare apel. Pe asta s-au și bazat probabil escrocii, că fiind vorba despre sume mici, oamenii nu vor sesiza poliția.

Staţiunea din România care s-a transformat dintr-o baltă de nămol pentru bivoli, într-o atracţie turistică de top... Doi copilași s-au răzbunat crunt pentru că mama lor le-a confiscat tabletele și telefoanele! „Așa îți trebuie, ești mult...
Ultimele știri