Antena Căutare

Doi copilași s-au răzbunat crunt pentru că mama lor le-a confiscat tabletele și telefoanele! „Așa îți trebuie, ești mult prea severă ca părinte!”

O mama din Marea Britanie a încercat să le dea copiilor săi o lecție și le-a confiscat telefoanele și tabletele. Cei mici, însă, au găsit o cale de a se răzbuna crunt!  Femeia a mărturisit toate cele întâmplate pe contul sau de Twitter, iar la scurt timp a reușit să le atragă atenția internauților din întreagă lume. Interesant e că oamenii s-au împărțit în două tabere: o parte dintre aceștia i-au luat apărarea, pe când alții au judecat-o aspru pe mămica din Marea Britanie. 

O mama din Marea Britanie a încercat să le dea copiilor săi o lecție și le-a confiscat telefoanele și tabletele.

Cei mici, însă, au găsit o cale de a se răzbuna crunt! Femeia a mărturisit toate cele întâmplate pe contul sau de Twitter, iar la scurt timp a reușit să le atragă atenția internauților din întreagă lume. Interesant e că oamenii s-au împărțit în două tabere: o parte dintre aceștia i-au luat apărarea, pe când alții au judecat-o aspru pe mămica din Marea Britanie.

„Așa îți trebuie, ești mult prea severă ca părinte!”, i-au scris unii internauți.

O mamă îngrijorată de dependența virtuală

Michelle Giggler nu mai știa ce să facă pentru că ambii ei copii ajunseseră dependenți de gadgeturi, din cauza jocurilor pe care le aveau instalate pe telefoane și tablete. Singură soluție pe care mămica a găsit-o a fost să le ia micuților dispozitivele, mai ales pe timpul nopții.

Doi copilași s-au răzbunat crunt pentru că mama lor le-a confiscat tabletele și telefoanele! „Așa îți trebuie, ești mult prea severă ca părinte!”

Mama a rămas impresionată de creativitatea copiilor

La scurt timp de când a pus în practică această metodă, pe care mulți părinți o aplică atunci când nu își mai pot controla copiii, femeia a regretat totul. Asta deoarece micuții săi, patru la număr,au pus la cale un plan de „răzbunare”, ce pare să fi întrecut orice imaginație.
Michelle Giggler a povestit pe Twitter că într-o noapte, când la fel aplicase acea metodă și le-a confiscat telefoanele copiilor săi, iar pe urmă le-a dus în dormitorul sau, a avut parte de supriza de proporții.

Doi copilași s-au răzbunat crunt pentru că mama lor le-a confiscat tabletele și telefoanele! „Așa îți trebuie, ești mult prea severă ca părinte!”
Copiii femeii își puseseră alarme la tot soiul de ore ciudate, iar acest lucru a ținut-o pe mămica din Marea Britanie trează până dimineață, fiindcă nu știuse cum să le oprească. „Sunt impresionată de ingeniozitatea de care au dat dovadă și de efortul lor de echipă, dar sunt cu toții pedepsiți”, a povestit mămica, într-o postare pe Twitter.

Noi numere de telefon PERICULOASE! Nu răspundeți! E ÎNȘELĂCIUNE... Egiptul Antic şi ale sale comori se mută la Bucureşti. Celebra mască a lui Tutankhamon vine în România. Povestea din spa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x