Antena Căutare

O femeie nu a fost lasată să urce în avion, pentru că avea pantalonii prea scurți. A fost obligată să îi schimbe

O femeie a declarat că JetBlue Aairways, o companie aeriană americană, și-a cerut scuze dupa ce agentii de securitate de la Aeroportul Logan ar fi forțat-o să își schimbe pantaloni, deoarece erau prea scurți, potrivit cbsnews.com.

O femeie a declarat că JetBlue Aairways, o companie aeriană americană, și-a cerut scuze dupa ce agentii de securitate de la Aeroportul Logan ar fi forțat-o să își schimbe pantaloni, deoarece erau prea scurți, potrivit cbsnews.com.

Maggie McMuffin purta un pulover, șosete lungi și pantaloni scurți. Aceasta a fost nevoită să își cumpere alți pantaloni, pentru care a plătit 22 de dolari.

"Însoțitorul de bord a discutat despre asta cu pilotul și acesta a decis că trebuie să mă îmbrac cu altceva sau nu mi se va permite îmbarcarea", a declarat tânăra.

JetBlue și-a motivat decizia într-o declarație, afirmând că ținuta femeii ar fi putut să îi jignească pe ceilalți pasageri și pe familiile lor.

Compania i-a oferit lui Maggie suma de 200 de dolari și banii cheltuiți pentru achiziționarea noii perechi de pantaloni.

Cum au sărbătorit rușii 1 Iunie, prima zi a verii. „A nins, ne-am jucat cu zăpadă, ne-am simțit copii!” GALERIE FOTO... Un secret de peste șapte decenii! Muzeografii de la Auschwitz au descoperit un inel și un colier „ascunse” într-o cană a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x