Căutare Live

Nu e bombă, e obuz caloric: Acesta este micul dejun de 8.000 de calorii, care te poate omorî!

O cafenea din Marea Britanie le oferă clienților un mic dejun care cântărește peste trei kilograme și are mai mult de 8.000 de calorii. Preparatul cu pricina este oferit gratuit celui care reușește să-l consume cu riscul de a-și pune sănătatea în pericol.

Facebook

O cafenea din Marea Britanie le oferă clienților un mic dejun care cântărește peste trei kilograme și are mai mult de 8.000 de calorii, relatează Daily Mail. Preparatul cu pricina este oferit gratuit celui care reușește să-l consume cu riscul de a-și pune sănătatea în pericol.

Micul dejun a primit denumirea de ”Hibernatorul” și este format din opt felii de bacon, opt cârnați, patru brioșe din cartofi, patru ouă ochiuri, patru omlete cu brânză, patru wafe, patru felii de pâine, patru felii de pâine prăjită, patru budinci, două polonice de fasole, două polonice de sos de roșii, ciuperci, o porție mare de cartofi prăjiți și un milkshake de aproape un litru.

Cei care vor să consume preparatul care costă 19,95 lire sterline trebuie să semneze un contract.

Până acum, numai 20 de oameni au încercat să mănânce micul dejun care are d epatru ori mai multe calorii decât consumul zilnic recomandat de medici.

ÎNGROZITOR! O bilă de păr de aproape patru kilograme se ascundea în stomacul unei tinere... Noua găselniță a japonezilor: Printează mesaje direct pe coaja bananelor!...
Ultimele știri