Antena Căutare

Nu scăpăm de vremea rea! Meteorologii au emis o avertizare de Cod galben pentru mai multe județe!

Meteorologii au emis recent un Cod galben de vreme rea pentru ziua de joi, 28 decembrie. Află cum va fi vremea în perioada următoare!

Meteorologii au emis recent un Cod galben de vreme rea pentru ziua de joi, 28 decembrie. Află cum va fi vremea în perioada următoare!

Codul galben de vânt puternic pentru zona de munte a judeţului Prahova rămâne valabil până la ora 17.00, în acest interval având loc intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală, la peste 1.800 de metri altitudine, 90-100 de kilometri pe oră.

Tot până la ora 17.00 este valabil codul galben de vânt pentru judeţul Sibiu.

Meteorologii au prelungit avertizările de cod galben de vânt puternic pentru judeţele Sibiu, Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Prahova, şi respectiv de ceaţă pentru judeţul Vrancea.

Pentru zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va atinge la rafală 80-90 de kilometri pe oră, avertizarea rămânând valabilă până la ora 15.00.

Pentru judeţul Vrancea, ANM a prelungit codul galben de ceaţă până la ora 14.00, ceaţa determinând scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Ceaţa se va semnala inclusiv pe drumurile naţionale şi E 85.

De asemenea, este în vigoare, de miercuri noapte şi până joi, la ora 22.00, o atenţionare cod galben de vânt puternic pentru judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad, dar şi pentru zonele montane din alte unsprezece judeţe. Rafalele de vânt în zonele joase vor ajunge la 75 de kilometri la oră, în timp ce la munte viteza vântului va depăşi o sută de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, în cursul nopţii de miercuri spre joi vântul s-a intensificat treptat, la început în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi Occidentali, iar din dimineaţa zilei de joi şi în Banat şi local în Crişana. Local şi temporar, vântul va avea intensificări şi în regiunile estice, sud-estice, precum şi în cele nord-vestice, dar cu viteze ce se vor situa în general între 50-55 de kilometri la oră. Pe arii restrânse la munte se vor semnala precipitaţii mixte, arată news.ro.

Vei fi surprins să le afli! 21 de secrete despre oamenii născuți în zodia Rac... Anul 2018 vine cu multe surprize pentru zodii! Unii dau marea lovitură, în timp ce alții își găsesc jumătatea! Pe tine c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x