Antena Căutare

Nu-și găsește iubit fiindcă e mult prea frumoasă! Cum arată femeia la 36 de ani

sO femeie de 36 de ani susține că este mult prea sexy pentru a-și găsi un partener de viață și că aspectul fizic o face, de cele mai multe ori, să îi intimideze pe cei din jur.

O femeie de 36 de ani susține că este mult prea sexy pentru a-și găsi un partener de viață și că aspectul fizic o face, de cele mai multe ori, să îi intimideze pe cei din jur.

Aceasta este incredibila situație a unei femei pe nume Jenna Thompson, de meserie fotomodel de lenjerie intimă.

La 36 de ani, femeia din Marea Britanie a declarat faptul că arată mult prea bine și că este mult prea frumoasă pentru a-și găsi un partener, fiindcă toți bărbații se simt intimidați de modul în care arată.

Nu-și găsește iubit fiindcă e mult prea frumoasă! Cum arată femeia la 36 de ani

Mamă a doi copii, Jenna spune că nici rețelele de socializare sau de întâlniri n-o ajută prea mult, fiindcă poza de profil atrage doar bărbați dornici de aventuri și nicidecum de relații serioase.

Deși recunoaște că este destul de pretențioasă la capitolul parteneri, modelul nu și-a pierdut speranța și crede că își va întâlni jumătatea la momentul potrivit.

Nu-și găsește iubit fiindcă e mult prea frumoasă! Cum arată femeia la 36 de ani

Camerele de supraveghere au filmat totul! Scaunele au început să se miște singure prin bar (VIDEO)... De la măturat scări, la seminarii de cercetare. Despre femeia de serviciu cu master în robotică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x