Antena Căutare

O adolescentă cu 80.000 de invitați la ziua de naștere! Fenomenul ce a zguduit România! Toată țara va merge la petrecere!

O adolescentă din Constanța a reușit să dezamăgească zeci de mii de români, atunci când i-a anunțat pe toți că petrecerea ei nu se mai ține.

O adolescentă din Constanța a reușit să dezamăgească zeci de mii de români, atunci când i-a anunțat pe toți că petrecerea ei nu se mai ține.

Totul a început atunci când Iza și Sara au vrut să-și facă o pagină de Facebook. Dintr-o greșeală cauzată de nepricepere, Iza a afișat data nașterii ca eveniment.

Așa s-a născut evenimentul „Ziua Izabellei”, ce a devenit în scurt timp unul național. 14 martie 2015 a devenit astfel ziua ce a stârnit senzație pe internet. Aproximativ 60.000 de oameni au acceptat invitația de pe Facebook la acest eveniment.

Reacțiile au fost uluitoare, căci internetul s-a umplut de glume și de fotografii legate de acest eveniment.

A scris o lucrare monumentală despre Napoleon, a fost erou la Mărăşeşti, a trăit şapte ani în puşcăriile comuniste. Urma... „Cum să cumperi așa ceva”? Anunțul acesta i-a lăsat pe toți cumpărătorii fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x