Antena Căutare

O adolescentă de 16 ani avea dureri de stomac și părinții au dus-o la spital. Medicii au operat-o de urgență. Ce au descoperit

sO adolescentă a început să aibă dureri de stomac și părinții au dus-o de urgență la medic. Doctorii au decis s-o opereze imediat, însă nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit ce avea fata în abdomen, de fapt.

colaj foto cu o tanara stand intinsa in pat la spital, medici operand si un cantar Galerie
Medicilor nu le-a venit să creadă când au văzut ce avea tânăra în stomac, de fapt | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o adolescentă în vârstă de 16 ani. Atunci când a început să aibă dureri de stomac, părinții n-au mai stat pe gânduri, ci au dus-o la spital. Când a ajuns acolo și a fost consultată, doctorii au decis s-o opereze de urgență. În stomacul pacientei s-a descoperit ceva complet neașteptat. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

O adolescentă de 16 ani a ajuns la spital cu dureri de stomac și medicii au decis s-o opereze, dar ceea ce i-au descoperit în abdomen i-a lăsat fără cuvinte

Tânăra a început într-o zi să aibă dureri insuportabile de abdomen, așa că a fost nevoită să meargă la spital. După câteva investigații, medicii și-au dat seama că este nevoie să o opereze de urgență. Au pregătit-o pentru intervenție și, când au descoperit ce avea fata în stomac, doctorilor nu le-a venit să creadă.

Citește și: Un tânăr a mâncat doar carne de pui timp de 200 de zile și a făcut o descoperire neașteptată. Ce a pățit

Au dat peste un ghem alungit de păr, cu o greutate de aproximativ 500 de grame. Acesta a fost înlăturat cu multă atenție pentru a evita posibilele complicațiii și, după o discuție cu pacienta și cu familia acesteia, s-a descoperit ce s-a întâmplat, de fapt.

Copila de 16 ani suferea de o boală rară ce o făcea să își smulgă firele de păr și apoi să le mănânce. Totul a început pe vremea când ea avea doar 8 ani. Deși familia a încercat s-o oprească, fata nu s-a putut abține și a avut acest obicei timp de 8 ani. La 16 ani, când masa de păr a ajuns să cântărească 500 de grame, au apărut și durerile insuportabile de stomac.

Citește și: Ea e femeia care mănâncă zilnic pudră de talc pentru bebeluși, de mai bine de 16 ani. Ce a dezvăluit Lisa Anderson

Tânăra este din India, însă cazul său a a făcut rapid înconjurul lumii și imaginile au devenit virale, stârnind numeroase reacții de uimire în rândul internauților. În astfel de situații, pacienții au nevoie de ajutor din partea unor specialiști pentru a putea gestiona mai bine afecțiunea.

Tricotilomania (tendința de-a smulge firele de păr) este o afecțiune ce, de cele mai multe ori, este asociată și cu tricofagia (ingerarea părului smuls). Acest lucru este deosebit de periculos și poate da naștere unor complicații serioase, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Citește și: Trucuri pentru a reduce grăsimea abdominală. Ce poți să faci zilnic pentru un abdomen plat

Când a auzit ce îi cere soacra în privința bebelușului, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a supăra... Femeia care a devenit „un personaj viu din desenele animate” este de nerecunoscut după ce a renunțat la operațiile estet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x