Antena Căutare

O asistentă medicală a „topit” 50 de kilograme, folosind propriul său regim de slăbit. Ce dietă a urmat

O asistentă în vârstă de 35 de ani a trecut printr-o transformare uluitoare, de dragul pacienților săi cu Covid-19. Femeia a slăbit 50 de kilograme și azi arată complet diferit, totul datorită unui regim de slăbit gândit chiar de ea.

imagine cu Megan Hill (stanga) alaturi de o pacienta (dreapta) Galerie
Megan Hill (stânga) a slăbit 50 de kilograme, folosind propriul regim | sursa foto: Profimedia

Megan Hill din Texas, Statele Unite ale Americii, este asistentă medicală și a trecut printr-o transformare uluitoare, totul de dragul pacienților săi. Practic, aceasta și-a înjumătățit greutatea corpului într-un timp extrem de scurt și totul datorită propriului său regim de slăbit.

Americanca s-a confruntat cu problema obezității după ce a născut pentru a doua oară. Se întâmpla în urmă cu 14 ani și, de atunci, femeia a încercat tot felul de diete și metode de-a scăpa de greutatea în exces. Nimic nu a dat roade și, la un moment dat, acul cântarului a început să arate 110 kilograme. De dragul pacienților săi, aceasta a slăbit 50 de kilograme, folosind un regim de slăbit inventat chiar ea.

O asistentă medicală a slăbit 50 de kilograme cu propriul său regim

În septembrie 2019, Megan Hill a decis că a venit momentul să facă o schimbare importantă în viața ei și să se apuce de slăbit. Așa cum chiar ea a povestit, asistenta medicală s-a confruntat de-a lungul timpului cu dureri cauzate

Citește și: Un bărbat a stat nemâncat timp de 382 de zile. Cum s-a transformat corpul lui Angus Barbieri

„Am devenit supraponderală după ce l-am născut pe fiul meu. Hainele nu îmi veneau niciodată bine sau nu mă încăpeau, așa că nu puteam comanda pe internet. Mă deprima modul în care arăt și aveam dureri de picioare și de spate”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Dornică să slăbească, aceasta a ales să urmeze un regim bazat pe calorii puține și să renunțe la obiceiul de-a mânca dulciuri. A început să facă mai mult sport și să își micșoreze porțiile de mâncare, însă adevărata motivație au fost pacienții săi.

Megan Hill selfie in oglinda

Megan Hill a slăbit doar cu ajutorul propriului său regim

Megan Hill a dezvăluit faptul că, în opinia sa, lucrul care a motivat-o cel mai mult să recurgă la o astfel de schimbare au fost bolnavii pe care i-a îngrijit în spitale. Când spitalele s-au umplut de pacienți cu Covid-19, femeia a observat faptul că îi este tot mai greu să îi îngrijească, din cauza greutății. Motivată să îi ajute pe cei aflați în nevoie, americanca a slăbit aproximativ 50 de kilograme, fără să fie nevoie de o operație de micșorare a stomacului.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

După zeci de diete eșuate, aceasta a decis să își facă propriul regim de slăbit, bazat pe înlocuirea alimentelor preferate (dulciuri) cu altele smilare, dar cu puține calorii (produse cu îndulcitori). De aceea, dieta nu a mai fost atât de greu de urmat, fiindcă nu a exclus mâncărurile preferate. În loc de micul dejun zilnic bazat pe omletă prăjită în ulei, aceasta a ales să servească o rețetă fără grăsime. În timp, dieta și obiceiul de-a face mai mult sport au dus la apariția rezultatelor.

Chiar dacă a divorțat și a rămas singură cu doi copii în grijă, mama a rămas la fel de puternică și nu a renunțat la dorința sa de-a slăbi, deși ar fi putut să își găsească o consolare în mâncare. Timpul a trecut și astfel, americanca a slăbit ca prin minune zeci de kilograme, folosind propriul regim, devenind astfel din ce în ce mai sigură pe ea. Văzând că are tot mai multă energie pentru a-și îngriji pacienții, Megan Hill a continuat să țină regimul propriu până ce și-a înjumătățit greutatea inițială.

Între timp, femeia a reluat legătura cu un coleg din liceu și cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Transformarea prin care a trecut asistenta medicală Megan Hill, care a slăbit 50 de kilograme folosind propriul regim, oferă astăzi un exemplu de ambiție și motivație pentru oameni din întreaga lume.

Roy Patrick, un englez care și-a cumpărat o casă ieftină în Italia, a avut parte de unele surprize. Ce i s-a întâmplat... Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, vrea să aibă buzele și mai mari. Ce au averizat-o medicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x