Antena Căutare

O bunicuță din România a ajuns virală pe internet după ce s-a căsătorit cu un tânăr de culoare. „Doamne ferește”

Un cuplu a devenit viral pe TikTok din motive bizare. O bunicuță din România și soțul ei au stârnit controverse în mediul online.

colaj Vichi și tânărul din Africa, Vichi și Vichi și tânărul de culoare când semnează actul de căsătorie la starea civilă în Africa
Vichi și partenerul ei mai tânăr din Africa au devenit virali în mediul online | TikTok

O româncă trecută de prima tinerețe și soțul său au devenit mărul discordiei pe internet. Cuplul a stârnit o sumedenie de reacții, cele mai multe negative.

Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare și arată lumii întregi cât de mult se iubesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Concurenta America Express este mai mare decât iubitul ei

Ce le-a stârnit curiozitatea internauților la respectivul cuplu: „Doamne ferește”

Vichi este româncă și formează un cuplu cu un tinerel din Africa. Cei doi sunt căsătoriți civil și au devenit virali pe rețelele de socializare, potrivit unei surse.

Ei se iubesc și vor să arate lumii întregi acest lucru. Viața lor este plină de provocări, cea mai mare fiind diferența de vârstă, care atrage după sine și prejudecățile societății. Cu toate acestea, Vichi și partenerul său continuă să sfideze normele sociale.

Citește și: Care este diferența de vârstă dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Ce lucruri îi interzice bărbatul fostei doamne de la Izvorani

Din dragoste, Vichi a părăsit România și s-a mutat în Africa împreună cu soțul său. Aceasta este foarte apropiată de partenerul său de viață, dar și de familia acestuia, care apare în videoclipurile postate de femeie în mediul online.

Întreaga familie a tânărului le-a fost alături la cununia civilă. De la minunatul eveniment Vichi a postat o serie de fotografii în care cei doi semnează actele și se bucură împreună cu familia mirelui. (Clipul poate fi vizionat aici.)

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Giulia și Vlad Huidu. Concurenții America Express s-au cunoscut când ea avea doar 19 ani

Proaspeții miri nu țin cont de părerea oamenilor. Cei 10.000 de urmăritori care formează comunitatea lui Vichi au păreri împărțite despre relația celor doi.

În timp ce unii consideră că este prea mare diferența de vârstă dintre cei doi, chiar tânărul i-ar putea fi nepot, alții consideră că iubirea nu are vârstă și laudă curajul cuplului.

Citește și: Ce diferență de vârstă e între Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cântăreața s-a căsătorit la o vârstă fragedă cu alesul inimii ei

„Ce să zic, nu o să țină prea mult, este mare diferența de ani!” sau „E nepoțelul ei?”, ori „L-ați botezat?” și „Doamne ferește!” sunt câteva dintre comentariile lăsate la videoclipurile postate de Vichi.

Din cealaltă tabără apar comentarii pozitive, care le celebrează iubirea: „Dragostea nu are vârstă! Sănătate și multă fericire!” sau „Fericirea este tot ce contează!” și chiar „Tot ce pot spune: Doamna este asumată și pentru asta, respect!” ori „Casă de piatră! Sănătate, fericire și iubire!”

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Dana Budeanu și presupusul ei iubit. Creatoarea de modă este mai mare

Nici Vichi, nici tânărul ei partener nu dau importanță valului de atenție care i-a ”inundat” odată ce postările femeii au început să circule în mediul virtual. Cei doi sunt îndrăgostiți și își petrec aproape tot timpul împreună. Nu se sfiesc să se afișeze în public sau în mediul virtual. Pe pagina de TikTok a lui Vichi sunt o mulțime de fotografii și videoclipuri cu ei.

O pisică a parcurs 1.000 de kilometri pentru a-și căuta stăpâna. Unde a fost găsită... A trăit într-o rulotă și a condus o mașină de tuns iarba, deși era multimilionar. Ce s-a ales de averea sa, după ce a mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x