Antena Căutare

O chelneriță a servit un cântăreț celebru, dar când s-a uitat la bacșiș nu i-a venit să creadă. Ce sumă a putut să îi lase vedeta

O chelneriță a povestit ce s-a întâmplat după ce a servit un cântăreț celebru, la restaurant. Acesteia nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce bacșiș i-a lăsat artistul.

imagine cu o chelnerita servind la mesele clientilor Galerie
Chelnerița a dezvăluit ce bacșiș i-a lăsat celebrul artist Post Malone | sursa foto: Profimedia

O femeie a avut parte de o situație la care nu s-ar fi așteptat niciodată, la scurt timp după ce l-a avut drept client pe unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Când a plecat, chelnerița a vrut să vadă ce bacșiș a primit și nu i-a venit să creadă când a văzut despre ce este vorba.

O chelneriță a servit un cântăreț celebru, dar când s-a uitat la bacșiș nu i-a venit să creadă. Ce sumă a putut să îi lase artistul

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o chelneriță, care într-o zi a descoperit faptul că îl are drept client pe celebrul cântăreț Post Malone, apreciat inclusiv de către numeroși români. Artistul în vârstă de 28 de ani a mers la un restaurant în urmă cu aproximativ o lună și a făcut o consumație în valoare de 2.633 de dolari, la care s-au adăugat taxele și comisionul de 20% al localului, ceea ce a făcut ca artistul să scoată din buzunar 2.472 de dolari.

Citește și: Un român acuză că a fost înșelat de o chelneriță conaţională într-un restaurant din Roma: „Era zâmbăreață, frumușică”

Surpriza cea mare abia apoi a venit, când chelnerița a terminat de servit și a dorit să vadă ce bacșiș i-a lăsat Post Malone. Doamna a fost de-a dreptul uimită atunci când a descoperit că era vorba despre incredibila sumă de 3.000 de dolari. Surprinsă, aceasta a pozat nota de plată și și-a împărtășit povestea pe Reddit.

Citește și: A primit un bacșiș bizar, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris o clientă

„Post Malone este o persoană minunată și un client generos la bacșiș. Lucrez de 20 de ani în meseria asta și, de departe, acesta e cel mai mare bacșiș pe care l-am primit vreodată”, a scris femeia pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un bărbat a dat un bacșiș de 500 de euro la un restaurant, iar chelnerul l-a urmărit. Ce i-a spus a fost total neașteptat

Au fost și alții care au confirmat faptul că artistul este mereu extrem de generos, însă au fost și persoane care au dezvăluit ce vedete lasă un bacșiș mic.

Austin Richard Post, cunoscut după numele de scenă, Post Malone, este un rapper american, cântăreț, compozitor și producător. Mai întâi a câștigat o recunoaștere majoră în februarie 2015, după lansarea de la single-ul sau de debut, „White Iverson”.

O femeie a descoperit o ușă către o cameră secretă. Peste ce a putut să dea atunci când s-a uitat mai atent... Aitana Lopez câștigă mai bine de 4.000 de dolari pe lună. Pentru cine ”lucrează” și cum este posibil când nu există în r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x