Antena Căutare

Un bărbat a dat un bacșiș de 500 de euro la un restaurant, iar chelnerul l-a urmărit. Ce i-a spus a fost total neașteptat

Un italian bogat s-a simțit generos și a oferit un bacșiș de 500 de euro într-un restaurant din Saint Tropez. După ce a plecat de la masă, bărbatul a fost urmărit până în parcare de chelnerul care l-a servit, iar ce i-a spus acesta l-a lăsat mască.

Galerie
Un bărbat bogat s-a simțit generos și a oferit un bacșiș de 500 de euro într-un restaurant. După ce a plecat de la masă, clientul a fost urmărit până în parcare de chelnerul care l-a servit, iar ce i-a spus acesta l-a lăsat mască | Shutterstock

Italianul a mâncat la un restaurant din stațiunea de lux, a lăsat un bcșiș de 500 de euro, apoi s-a ridicat și s-a îndreptat spre mașină. În parcare s-a trezit cu chelnerul care l-a urmărit să-i spună că bacșișul nu este suficient și că mai trebuie să lase încă pe atât, pentru ca suma dată să fie 20% din totalul comenzii, potrivit nicematin.com.

Italianul „bogat" a fost indignat după ce ar fi fost urmărit și mustrat de un chelnerul furios.

Chelnerul, care nu a fost încă identificat, l-a urmărit pe client până în parcarea restaurantului din stațiunea de pe Coasta de Azur și i s-a spus că „nu a lăsat suficient bacșiș".

Citește și: O femeie a comandat mâncare și o sticlă de vin. Nu i-a venit să creadă când a privit nota de plată. Ce a putut să scrie chelnerul

Articolul continuă după reclamă

Ce i-a cerut chelnerul clientului, după ce l-a urmărit până în parcare

Ospătarul l-a mustrat pe client, spunându-i să se întoarcă înăuntru și să plătească încă 500 de euro pentru a ajunge la valoarea minimă a bacșișului de 1.000 de euro.

Citește și: Motivul pentru care este greșit să comanzi mai multă mâncare decât persoana de lângă tine, la restaurant. Ce să faci în schimb

Un prieten francez al italianului consternat a declarat: "A crezut că a fost generos lăsând 500 de euro, în schimb a fost mustrat. Ospătarul i-a spus că nu era suficient și că ar putea totuși să facă un mic efort pentru a ajunge la 1.000 de euro, să se apropie de 20% din suma totală a notei de plată”.

Italianul a fost atât de jignit de acest schimb de replici, încât i-ar fi spus prietenului său că nu mai vrea să pună niciodată piciorul în Saint Tropez.

Citește și: Ce mesaj revoltător a putut primi un client care a comandat un vin la restarant și a vrut și gheață

Turiștii au povestit că unele restaurante din Saint Tropez cer o cheltuială minimă de 1.500 de euro, în timp ce în alte zone de pe Coasta de Azur, clienții sunt așteptați să cheltuiască cel puțin 10.000 de euro.

'În timpul unei seri recente, acest restaurant pe care îl cunoaștem bine a cerut o cheltuială minimă de 1.500 de euro de fiecare', a declarat pentru Nice Matin un client obișnuit, care a spus că este puțin probabil să se întoarcă în Saint-Tropez.

Citește și: Lidia Buble, atacată de față cu toată lumea în vacanța din Saint-Tropez. Ce a avut de împărțit cu ea o femeie dintr-un restaurant

Turistă româncă în Thasos, supărată pe cei care fac plajă pe prosop. Ce a spus după ce a plătit 15 euro pe un șezlong... O fetiță de 12 ani a sărbătorit ieșirea la pensie după ce a devenit milionară în urma activității de influencer. Cum a p...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng
Hello Chef sezonul 8, 14 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Ceanu Zheng Sambata, 14.12.2024, 15:30
2025 de exceptie Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x