Antena Căutare

O copilă de 12 ani a făcut baie într-un ciubăr și s-a îmbolnăvit. Azi suferă de „cea mai dureroasă boală din lume”

O tânără s-a ales cu cea mai dureroasă boală din lume după ce a făcut o baie într-un ciubăr. Povestea ei a făcut rapid înconjurul lumii.

colaj foto cu poppy burns singura sau alaturi de mama ei si poza cu mana ei Galerie
Poppy Burns a fost diagnosticată cu o boală cumplită, după ce a făcut o infecție la piele | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație de viață prin care a trecut o fată de doar 12 ani, la scurt timp după ce a făcut o baie într-un ciubăr. Copila suferă în prezent de o afecțiune despre care se crede că ar fi „cea mai dureroasă boală din lume”.

O copilă de 12 ani a făcut baie într-un ciubăr și s-a ales cu o infecție gravă, despre care se zice că e „cea mai dureroasă boală din lume”

După o baie într-un ciubăr, copila a început să se simtă rău și să aibă dureri în tot corpul. A mers la doctor și, după numeroase analize și investigații, doctorii i-au spus că suferă de sindromul durerii regionale complexe, o boală cunoscută ca fiind una dintre cele mai dureroase din lume. Această afecțiune după ce copila s-a ales cu o infecție a pielii, după o baie într-un ciubăr.

Citește și: O femeie s-a trezit în timpul nopții fiindcă avea mâncărimi de piele. Când a ajuns la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

În prezent, Poppy Burns poate să meargă doar parțial la școală și, de cele mai multe ori, din cauza durerii mult prea puternice, folosește un scaun cu rotile pentru a se deplasa.

Timp de doi ani, medicii nu au știut ce se întâmplă cu ea și ce anume îi cauzează durerile insuportabile în tot corpul. Apoi, după ce au exclus toate posibilele cause, aceștia au ajuns la concluzia că este vorba despre sindromul durerii regionale complexe.

Totul a început atunci când fata avea 10 ani. După o baie în ciubăr, copila s-a ales cu o infecție la unul dintre degetele de la picioare. I s-au prescris antibiotice , însă au apărut durerile insuportabile în scurt timp.

Citește și: O femeie a crezut că are o întindere de mușchi, dar când a mers la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

Mama susține că a dus copilul la spital și că medicii i-au spus că nu are nimic. Abia după doi ani fata a primit un diagnostic.

„E o boală greu de diagnosticat. Au fost perioade în care doar a avut dureri puternice. Doar țipa de durere, iar medicii spuneau că nu are nimic”, a povestit mama pacientei, potrivit celor de la thesun.ie.

Cu ajutorul unui specialist, Poppy a primit diagnosticul potrivit.

Afecțiunea o face pe copilă să treacă printr-o adevărată agonie zi de zi și chiar și mersul o doare atât de tare încât preferă să se deplaseze cu un cărucior cu rotile. Boala nu este tratabilă și, din cauza durerilor intense pe care le cauzează, i se mai spune și „boala suicidului”, căci mulți pacienți clachează de la chin.

Mama copilei a decis să facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a încuraja studiile despre sindromul durerii regionale complexe.

O tânără a dezvăluit din ce se face lufa, buretele natural folosit de mulți la baie sau la spălatul vaselor... Cine e și cum arată femeia cunoscută drept „cea mai fermecătoare conducătoare de camion” din Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x