Antena Căutare

O doctoriță a fost condamnată la 6 ani de închisoare din cauza activității pe care o avea când nu era la spital. Ce putea să facă

O femeie doctor a fost condamnat la șase ani de închisoare din cauza activității legale pe care o practica atunci când nu era la spital. Femeia a început să facă asta în 2019 și și-a primit condamnarea în 2022.

o femeie doctor care poarta o rochie alba, de medic Galerie
Un doctor a fost condamnat la șase ani de închisoare din cauza activității legale pe care o practica atunci când nu era la spital. Se întâmpla în 2019, iată ce făcea femeia când nu își ajuta pacienții. | Profimediaimages.ro

Nang Mwe San este un fost doctor căruia i s-a retras dreptul de practică în 2019, pentru că a postat poze provocatoare pe Facebook. Încă de la acel moment, ea și-a creat o mulțime de urmăritori pe platforma de socializare și, în cele din urmă, și-a extins acel succes pe alte platforme, inclusiv pe OnlyFans.

În urmă cu două luni, ea a fost condamnată la șase ani de închisoare de către un tribunal militar pentru „vătămare a culturii și a demnității”. Nang a fost condamnată în temeiul secțiunii 33 (A) din Legea privind tranzacțiile electronice din Myanmar, care permite închisoare pentru o gamă largă de încălcări.

Citește și: O femeie a început să curețe congelatorul bunicilor, care nu mai fusese deschis din 1993. În ce stare a găsit mâncarea

Este prima femeie condamnată din cauza pozelor cu conținut explicit

Nang Mwe San este prima persoană care a fost urmărită vreodată în temeiul Legii privind comunicațiile electronice din Myanmar. De asemenea, se crede că este prima persoană din lume condamnată pentru conținutul postat pe platforma pentru adulți OnlyFans.

Se pare că femeii i s-a refuzat accesul la un avocat și a fost condamnată într-un tribunal militar, fără public. Zona din Myanmar de unde este ea, se află în prezent sub lege marțială pentru protestele în curs împotriva ocupației militare.

Înainte de arestarea lui Nang, tânăra de 34 de ani a criticat public dictatura militară care a înlăturat guvernul ales democratic în februarie 2021.

La momentul respectiv, a folosit platforma Twitter pentru a vorbi. Ea a postat o imagine în care ridică trei degete și sub care a scris „Vrem dreptate”.

Citește și: Greșeala pe care o faci când pui laptele în frigider. Cei mai mulți oameni îl depozitează unde nu trebuie

Ce este OnlyFans

OnlyFans este una dintre cele mai folosite platforme de conținut pentru adulți, de pe urma căreia se pot căștiga sume considerabile. Este una dintre modalitățile din ziua de azi prin care oricine poate face bani. Aplicația a fost lansată în 2016, iar platformă este bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW.

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari. Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

O femeie a început să curețe congelatorul bunicilor, care nu mai fusese deschis din 1993. În ce stare a găsit mâncarea... Prețul piperat plătit pentru o porție de cartofi și două de pomana porcului la Târgul de Crăciun din Constituției: ”Băta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x