Căutare Live

O familie a trăit spaima vieții! O fantomă le-a bătut la ușă! Totul a fost prins pe camerele de filmat

Din ce în ce mai mulți oameni așeg să își monteze camere de filmat la intrarea în casă, pentru a se feri de hoți. O familie a trăit spaima vieții atunci când și-a dat seama că ar fi fost „vizitați” de o fantomă, după ce au văzut, pe filmările surprinse de camere, cum o figură misterioasă a sunat la ușă. 

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să își monteze camere de filmat la intrarea în casă, pentru a se feri de hoți. O familie a trăit spaima vieții atunci când și-a dat seama că ar fi fost „vizitați” de o fantomă, după ce au văzut, pe filmările surprinse de camere, cum o figură misterioasă a sunat la ușă.

Meni Pitoscia, în vârstă de 46 de ani, aștepta să i se livreze un colet la domiciliu când a avut loc incidentul. Atunci când a privit monitorul, a văzut cum o siluetă apare în partea stangă a ecranului, aparent ridincându-se de pe banca de pe verandă .

„Fantoma” a trecut prin fașa camerei și părea că se uita direct în obiectiv.

„În acel moment, câinele meu parcă a înnebunit! A început să latre și a fugit la ușă.”

Banca pe care a apărut fantoma are o semnificație specială pentru Meni. A fost un cadou, primit de la vecinul de alături, cu puțin timp înainte ca acesta să moară. Tocmai de aceea, femeia este convinsă că spiritul care a vizitat-o nu este unul malefic.

O familie a trăit spaima vieții! O fantomă le-a bătut la ușă! Totul a fost prins pe camerele de filmat

O mamă de înger! „Mi-au spus că bebelușul meu era sănătos, dar nu a avut nicio șansă la viață”... „Arată-mi un semn să știu că ești acolo”! O fată a trimis în Rai o scrisoare, iar ceea ce a urmat a emoționat o lume înt...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri