Antena Căutare

O femeie a adus pe lume un bebeluș de 6,5 kg și 60 de centimetri. Imaginile cu nou-născutul au făcut înconjurul internetului

Shan, un utilizator de pe TikTok, a reușit să adune peste 28 milioane de vizualizări după ce a povestit felul în care arăta fiul său a venit pe lume.

colaj de imagini cu mama care a nascut un bebelus mare Galerie
Nou-născutul i-a luat prin surprindere atât pe părinți cât și pe medicii care nu se așteptau să cântărească aproape 7 kilograme la naștere | Captura TikTok

Nou-născutul i-a luat prin surprindere atât pe părinți cât și pe medicii care nu se așteptau să cântărească aproape 7 kilograme la naștere.

Întreaga poveste a pornit de la o provocare lansată pe TikTok despre copiii care au avut dimensiuni neobișnuite la venirea lor pe lume. În încercarea de a revendica primul loc, Shan a dezvăluit că micuțul ei a avut șase kilograme și jumătate și aproape 60 de centimetri.

Citește și: Laura Jasorka are o pasiune pe care puțini bărbați ar accepta-o. Modul controversat în care se relaxează

În clipul viral, Shan a împărtășit o imagine cu fiul său la doar câteva momente după ce a născut cu ajutorul a doi medici. Fotografia i-a încântat pe internauți, care au fost entuziasmați să vadă un nou-născut atât de mare.

”O, vreți să ne jucăm 'cel mai mare bebeluș'?. De acord! La vârsta de 38 de săptămâni și o zi, a venit pe lume al doilea fiu al meu prin cezariană, cu doi medici care au asistat la naștere. Asta pentru că a ajuns la 6,5 kilograme și aproape 60 centimetri lungime. Așa este. Am născut un toddler, care a petrecut apoi 11 zile la UCIN.

Era clar cel mai mare bebeluș de acolo. NICU nu avea nici măcar scutece sau haine pentru el, trebuiau să urce la etaj, la pediatrie, ca să ia scutece de mărimea trei. Hainele cu care a fost externat erau pentru copiii de la șase până la nouă luni”, a explicat mama bebelușului.

Citește și: ”Creatura” cu un aspect neobișnuit, care i-a speriat pe localnici. Puțini și-au dat seama ce este și de ce are atâtea ”tentacule”

Ce comentarii a primit mama celui mai mare bebeluș de pe TikTok

De când a fost postat, videoclipul a acumulat peste 7,1 milioane de aprecieri și 103.000 de comentarii din partea internauților șocați, care au glumit pe seama faptului că micuțul arăta ca un adult în toată regula.

„Îmi pare rău, dar va trebui să vedem copilul acum”, i-a scris un utilizat TikTok. „Gurl îmi pare rău”, a comentat altul.

Citește și: Toți râd de Tess Holliday că este supraponderală până află câți bani îi aduce corpul său anual. Ce salariu fabulos are

„Îl țin ca pe un premiu”, a glumit un alt internaut. Într-un videoclip postat ulterior, Shan că micuțul are 5 ani, este sănătos și fericit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Laura Jasorka are o pasiune pe care puțini bărbați ar accepta-o. Modul controversat în care se relaxează... La 80 de ani, a câștigat la Loterie pentru că și-a uitat ochelarii acasă. Suma uriașă care i-a intrat în conturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x