Laura Jasorka are o pasiune pe care puțini bărbați ar accepta-o. Modul controversat în care se relaxează

Laura Jasorka are 37 de ani și lucrează într-un cazinou din New Jersey. Deși duce o viață obișnuită, tânăra are o pasiune care nu e deloc bine privită de ceilalți.

Laura Jasorka are 37 de ani și are o pasiune care nu e deloc bine privită de ceilalți

Profimediaimages.ro

Femeia a descoperit că alpinismul o face să se simtă puternică și nu-l practică în modul tradițional. Laura alege să facă cățărări fără echipament și haine.

Totul a început în urmă cu un an, când prietena ei i-a sugerat să-i facă o serie de fotografii în timp ce escalada stâncile. A fost momentul în care a realizat că vrea să facă asta în continuare.

”M-am îndrăgostit instantaneu de alpinismul practicat în pielea goală deoarece mi s-a părut atât de eliberator. Sunt mai predispusă la accidentări și se poate termina cu mai multe zgârieturi. Dar măcar nu-mi voi distruge hainele.”, a explicat ea.

Citește și: ”Creatura” cu un aspect neobișnuit, care i-a speriat pe localnici. Puțini și-au dat seama ce este și de ce are atâtea ”tentacule”

Deși la început obișnuia să mai adauge câteva articole vestimentare, cu timpul a renunțat complet. Echipamentul Laurei constă doar într-o pereche de încălțări speciale.

Ce spune familia Laurei Jasorka despre pasiunea ei pentru alpinism

”M-am cățărat de stânci în timp ce eram parțial dezbrăcată, dar niciodată în pielea goală. Prietenii și familia îmi admiră fotografiile deoarece consideră că este frumos să mă vadă contopindu-mă cu natura.

Nu fac nimic ilegal. Mi-ar plăcea ca alții să privească imaginile în orice alt mod, pentru că nu este pornografie, ci artă”, a spus ea conform The Sun.

Citește și: Toți râd de Tess Holliday că este supraponderală până află câți bani îi aduce corpul său anual. Ce salariu fabulos are

Laura a mai explicat faptul că obișnuiește să urce adesea imaginile pe rețelele de socializare, acolo unde primește doar comentarii pozitive. Prin urmare, ea speră să încurajeze alte femei să-și ”aprecieze corpul”.

”Mă duc în principal cu prieteni băieți deoarece femeile se simt incomode în aceste tipuri de situații. Ele tind să aibă sentimente negative față de corpul lor, dar le îndemn să-și întreacă fricile și să-și dea hainele jos”, a mai afirmat tânăra.

Citește și: Bănuia că iubitul o înșeală, așa că i-a întins o capcană și a filmat tot. Ce putea să facă bărbatul când a intrat peste el

Ultimele știri