Antena Căutare

O femeie a aflat că iubitul o înșală după ce își căuta haine pe o platformă de articole second hand. Cum a putut să își dea seama

Tânără a încremenit când și-a dat seama că iubitul ei o înșală. Iată cum a putut afla despre aventura partenerului său prin intermediul unei aplicații de vândut haine second-hand.

Colaj cu topul pe car el-a vândut femeia pe platformă de articole second hand
O femeie a aflat că iubitul o înșală după ce își căuta haine pe o platformă de articole second hand. | Tik Tok

O tânără care își căuta haine pe o cunoscută aplicație de vândut articole second hand a crezut că nu vede bine imaginile cu un obiect vestimentar care se afla chiar în camera iubitului său.

Pentru că nu îi venea să creadă că este posibil ca o altă fată să existe în viața partenerului, aceasta a încercat să caute diferențe dintre imaginile văzute și dormitorul iubitului, însă nimic nu părea să difere.

Citește și: O tânără își însoțește iubitul atunci când merge la mormântul fostei sale partenere cu care a înșelat-o. Subiectul a luat amploare

Asfel, femeia a decis să îi trimită un mesaj celei care a postat hainele!

Iată ce au discutat și cum s-a încheiat povestea!

Cum a putut să își dea seama că iubitul o înșală

Povestea a ieșit la iveală prin intermediul unui tânăr de pe Tik Tok care a rămas impresionat de aptitudinile femeii de investigare și de felul în care aceasta a decis să ia legătura cu cea care postase un articol vestimentar chiar din camera iubitului femeii înșelate.

Tânără și-a dat seama că este înșelată doar prin prisma faptului că o altă femeie fotografiase un top chiar în camera iubitului său, în fața ușii, unde nu erau detalii extrem de specifice, dar pe care femeia a reușit să îl recunoască fără prea mult efort.

Cea care își vindea produse pe platforma online de articole second hand a pus la vânzare un top All Saints cu prețul de 30 de lire sterline, iar cea care a recunoscut locul din camera iubitului său nu a stat pe gânduri și i-a trimis un mesaj de la care au pornit un schimb de replici.

Iubita înșelată: „Hei, e o întrebare ciudată, dar tu cunoști pe cineva cu numele **** ****?”

Cealaltă femeie: „Da, cunosc, de ce, draga mea?”

Iubita înșelată: „A fost făcută poza aceasta în camera lui, lol”

Cealaltă femeie: „Da, a fost, pentru că mi-am lăsat lucrurile la el. De ce întrebi? Îl cunoști?”

Iubita înșelată: „Da, îl cunosc. E iubitul meu. De ce ai fost tu în casa lui?”

Cealaltă femeie: „O, Doamne! Îmi pare așa rău draga mea. Nu am realizat!”

Cealaltă femeie: „Mai ești interesată de top?”

Iubita înșelată: „Nu, nu sunt interesată de top!”

Citește și: După un pariu cu prietenii și-a pierdut încrederea în femei. Ce a făcut iubita sa: „Un pariu mi-a dat lumea peste cap”

Cel care a povestit pe Tik Tok întâmplarea celor două a rămas uimit de abilitățile unei fete de a investiga un lucru, chiar și atunci când știu chiar foarte puține detalii.

„Un lucru pe care îl voi spune este să nu subestimezi niciodată o fată atunci când vine vorba de abilitățile ei de investigare, pentru că acesta este un mod genial prin care poți afla despre asta”, a spus tânărul care a comentat situația pe Tik Tok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Acest lucru mă duce înapoi la relația mea anterioară, unde am studiat fundalul pozelor fetelor pentru a vedea dacă este camera iubitului meu de atunci” a spus o internaută care s-a regăsit în situația celor două femei.

Citește și: O femeie celebră primește milioane de euro de fiecare dată când partenerul o înșală. În vară împlinesc zece ani de relație

Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții... Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete gl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x