Antena Căutare

O femeie a ajuns la urgențe după ce sub pielea sa părea că se mișcă ceva. Ce a descoperit a dat fiori până și specialiștilor

O femeie în vârstă de 58 de ani din Hanoi, Vietnam, a fost transportată la spital după ce i s-a făcut rău în urma unei toxiinfecții alimentare. Acesta ar fi mâncat un fel de mâncare făcut din sânge proaspăt. După investigații, medicii au descoperit că este infestată de paraziți în tot corpul.

imagine cu mana unei femei Galerie
O femeie a ajuns la urgențe după ce sub pielea sa părea că se mișcă ceva. | Shutterstock.com

Un caz tulburător a fost descoperit în Vietnam la o femeie care a ajuns la spital din cauza unei toxiinfecții alimentare, acolo i s-a descoperit o infestare gravă cu paraziți care trăiau în corpul femeii și i se mișcau chiar și sub piele. Informațiile sunt cu puternic impact emoțional.

Vietnameza, în vârstă de 58 de ani, din comuna An Binh, de la periferia orașului Hanoi, a supraviețuit doar pentru că a fost dusă la spital. Aceasta avea o alimentație dezordonată, iar felurile de mâncare erau deseori făcute din alimente crude, așa cum a fost și budinca din sânge pe care a mâncat-o și care, din fericire pentru ea, i-a făcut rău și a ajuns la spital unde a putut fi salvată în ultima clipă de paraziții care trăiau în corpul ei și care i-au infestat până și creierul, relatează tabloidul Mirror.com.

Ea mâncase această delicatesă locală o dată pe lună, "Tiet canh", care este alcătuită din sânge crud și carne gătită, iar acest aliment a infestat-o. Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit, suferea de dureri puternice de cap și a căzut de mai multe ori în casa ei după ce și-a pregătit singură mâncarea.

Femeia infestată cu paraziți a ajuns în ultimul moment la spital

Ea a fost dusă la spitalul Dang Van Ngu, unde s-a constatat că avea viermi paraziți care mișunau sub piele, în brațe și picioare, viermii cuibărindu-se și în creierul ei.

Directorul adjunct al spitalului, Dr. Tran Huy Tho, a fost citat de presa locală spunând că personalul medical a crezut inițial că simptomele femeii au fost cauzate de un accident vascular cerebral.

Cu toate acestea, după ce a fost supusă unei scanări, s-a descoperit că aceasta suferea de o infestare gravă cu paraziți în organism. De atunci, femeia a fost externată din spital și i s-au prescris medicamente pentru a vindeca infestarea. Femeia a vorbit cu presa locală despre calvarul prin care a trecut, recunoscând că mânca budincă cu sânge crud o dată pe lună.

Ea a spus: "M-am gândit că dacă fac eu însămi budinca, va fi curată și voi fi liniștită știind că nu va fi vorba de nicio boală". Dr. Tho a confirmat că femeia a contractat infestarea cu viermi de la budinca de sânge și că starea ei ar fi putut fi mult mai gravă.

Citește și: Un cuplu se plimba liniștit pe plajă, când a văzut ceva ciudat. Când s-a apropiat, a găsit ceva ce semăna cu un șir „de creieri”

Dacă simptomele ei ar fi fost lăsate necontrolate, femeia ar fi putut sfârși paralizată sau moartă. Medicul a spus: "Mulți oameni chiar cred că suferă de convulsii, accidente vasculare cerebrale și alte afecțiuni psihice, așa că sunt tratați în spitale de psihiatrie timp de ani de zile. În momentul în care ajung la spitalul Dang Van Ngu, afecțiunile lor deja au avansat și paraziții le-au afectat creierul, obligându-i să trăiască cu afecțiuni pe viață, cum ar fi pierderea vederii", a spus medicul potrivit aceleiași surse.

Citește și: O adolescentă de 16 ani avea dureri de stomac și părinții au dus-o la spital. Medicii au operat-o de urgență. Ce au descoperit

Creatura bizară surprinsă pe camerele de filmat din vecinătatea unui parc. Cum arată „bestia” care a băgat localnicii în... Oamenii cu o minte aparte pot vedea chipul ascuns din munți. Testul de inteligență este ratat în proporție de 90%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x