Antena Căutare

O femeie a avut parte de șocul vieții ei! Ce era de fapt animalul pe care l-a adoptat crezând că e o pisică

O femeie din Argentina a fost șocată să afle că pisoiul pe care l-a adoptat era de fapt o puma sălbatică. Florencia Lobo era împreună cu fratele ei în momentul în care au descoperit puma, lângă un alt pui și o pisică moartă, relatează FoxNews.

O femeie a avut parte de șocul vieții ei! Ce era de fapt animalul pe care l-a adoptat crezând că e o pisică Galerie
Pui e pumă

„Ne-am gândit că este vorba o pisică abandonată care a născut”, a declarat aceasta. Florencia a decis să-i ducă pe ambii pisoi acasă, unde a încercat să-i alăpteze. Din păcate, unul dintre pisoi a murit, celălalt în schimb, dădea semne că va supraviețui, iar femeia a avut mare grijă de el, punându-i chiar și un nume, Tito.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La două luni după ce a salvat pisoiul, femeia l-a dus pe Tito la veterinar pentru o verificare, unde a avut parte de o surpirză uriașă. „Veterinarul nu știa ce este, dar a spus că nu este o pisică normală”, a mai transmis femeia.

O femeie a avut parte de șocul vieții ei! Ce era de fapt animalul pe care l-a adoptat crezând că e o pisică

Pui de pumă

Florencia a aflat în cele din urmă că Tito este un exemplar de pumă jaguarondi, care trăiește în America de Sud și partea de sud a Americii de Nord. Femeia a dus puma la rezervația naturală Horco Molle, unde va locui în habitatul său natural.

Un artist portughez a creat din gunoaiele aruncate de oameni pe stradă animale, pentru a sugera dezastrul ecologic produ... Miracol în România! Apele apar și dispar în mod misterios, de câteva ori pe an. Locul a devenit rezervație naturală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x