Antena Căutare

O femeie a cumpărat un pachet de scutece pentru bebeluș, dar când l-a deschis a găsit un bilet. Peste ce a dat când l-a citit

O femeie a mers la magazin ca să cumpere un pachet de scutece pentru bebeluși. Când a ajuns acasă și a deschis punga, femeia a descoperit un bilet cu un mesaj total neașteptat.

colaj foto cu Michelle Pannett si pachete de pampers si biletul descoperit Galerie
Mama a pozat biletul și a dezvăluit tot ce s-a întâmplat, după ce a cumpărat un pachet de scutece | facebook/shutterstock

Era o zi ca oricare alta atunci când o mamă s-a dus la cumpărături ca să ia scutece pentru copilul său. Când s-a întors acasă și a deschis pachetul, nu mică i-a fost surprinderea atunci când a dat peste un bilet misterios. Când a citit mesajul, femeii nu i-a venit să creadă.

O femeie a mers la magazin ca să cumpere scutece de bebeluși și a descoperit în pachet un bilet neașteptat

Profitând de faptul că este sfârșit de săptămână, Michelle Pannett din Australia a mers la supermarket ca să își cumpere cele necesare pentru casă. Printre altele, doamna cu pricina a luat și un pachet de scutece pentru bebeluși. Când a ajuns acasă și a deschis punga, dorind să schimbe copilul, nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit un bilet.

Citește și: Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușă, femeia a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie, fără pic de reținere

Curioasă, aceasta a luat bucata de hârtie, a citit-o și acesta a fost momentul în care a făcut o descoperire complet neașteptată.

„Pentru persoana care a găsit asta. Dacă ai o zi grea azi, atunci poate că această mică surpriză te va ajuta să îți meargă mai bine. Mergi și ia-ți o cafea sau un bilet la loterie. Fă ceva pentru tine. Mereu să îți amintești că ești o persoană foarte iubită și că ești un om uimitor”, scria în biletul în care se afla și o bancnotă de cinci lire sterline, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Un copil a scris o scrisoare vecinului său. Când a citit, omului nu i-a venit să creadă. Ce a scris puștiul în bilet

Femeii nu i-a venit să creadă că un străin a putut face un gest atât de frumos și, mișcată de ceea ce i s-a întâmpalt, a povestit totul pe Facebook, în semn de mulțumire.

Citește și: Pudra de bebeluși poate înlocui șamponul uscat: trucul pe care orice femeie trebuie să-l știe

„Pentru persoana bună care a făcut asta...Îți mulțumesc! E un gest atât de frumos și cu siguranță mi-a adus zâmbetul pe față. O să-mi iau o cafea și un bilet de răzuit în curând. Sper că cineva care te cunoaște va vedea mesajul meu și îți va transmite mulțumirile mele”, a scris Michelle Pannett pe pagina sa de Facebook.

Întâmplarea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților, care au oferit numeroase aprecieri, comentarii și distribuiri.

Cuplul care a uimit TikTok-ul. O tânără se iubește cu un bărbat care îi poate fi bunic... De ce sucurile sau berea la sticlă au gust mai bun față de cele în recipiente de plastic. Explicația pe care nu mulți o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x