Antena Căutare

O femeie a deschis un dulap de bucătărie și a dat peste o ușă către o cameră „secretă”. Peste ce a dat când a deschis-o

Un cuplu a decis să se mute într-un apartament. Când au deschis unul dintre dulapurile din bucătărie, tinerii au dat peste o ușă ascunsă. Nu mică le-a fost surpriza când au văzut că aceasta ascunde o cameră „secretă”.

mana unei femei care deschide un dulap Galerie
Cuplul analiza mobila din bucătărie atunci când a ieșit la iveală o ușă „secretă” | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care au trecut doi tineri care au decis să se mute într-un apartament închiriat. Fericiți și încântați de noua lor locuință, cei doi s-au apucat să exploreze spațiul mai bine.

Când au deschis ușa unui dulap de la bucătărie au dat peste o ușă. Au deschis-o și au găsit o cameră „secretă”, iar surpriza a fost atât de mare încât au decis să povestească totul pe internet. Cei doi au arătat ce au găsit în interiorul straniei încăperi.

Doi tineri au găsit o ușă ascunsă într-un dulap din bucătărie și când au deschis-o au dat peste o cameră „secretă”

Atunci când te muți într-o nouă locuință, primul lucru pe care îl faci este acela de-a explora spațiul și de-a pune la punct anumite detalii ce țin de curățenie sau reparații.

Citește și: Un elev a mers la baia școlii și a descoperit o cameră „secretă”. Peste ce a dat atunci când a deschis-o. A filmat totul

O femeie și partenerul său de relație s-au apucat să deschidă dulapurile mobilierului din bucătărie și nu mică le-a fost surpriza atunci când au dat peste o ușă ascunsă. Au deschis ușa și așa au descoperit o cameră „secretă”. Curioși, aceștia au pus imediat mâna pe telefon și au fotografiat peste ce au dat.

„Tocmai am închiriat un apartament cu iubitul meu și am găsit o cameră în interiorul dulapului de la bucătărie. În mod clar o să lăsăm ceva ciudat în interior pentru urmăritorii chiriași, atunci când ne vom muta”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce întâmplarea a ajuns pe Facebook împreună cu câteva fotografii, internauții au reacționat imediat și așa au luat naștere nu doar presupuneri despre rolul acestei camere „secrete”, ci și idei de-a valorifica spațiul respectiv.

Citește și: Un bărbat a găsit o ușă secretă sub canapeaua din casă. Peste ce a dat Robert când a deschis-o

Mulți au fost de părere că încăperea ascunsă ar trebui transformată într-un loc de studiu sau într-un loc retras, perfect pentru relaxare.

Nu se știe exact cum a ales cuplul să transforme această cameră secretă descoperită în spatele unui dulap de bucătărie, dar cu siguranță povestea a făcut senzație pe Facebook și a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților. Cel mai probabil, spațiul respectiv ascundea țevile sau a fost cândva o debara, pe care proprietarul sau chiriașii au ales să o ascundă în spatele mobilei de bucătărie.

O femeie se afla în avion atunci când un străin i-a dat un bilet cu un mesaj neașteptat. A izbucnit în lacrimi când l-a ... Bărbatul de 55 ani cu trup de model își dezvăluie secretele. Ce obiceiuri neobișnuite are pentru a se menține tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x