Antena Căutare

Un bărbat a găsit o ușă secretă sub canapeaua din casă. Peste ce a dat Robert când a deschis-o

Un bărbat a descoperit o ușă secretă în podeaua casei în care se afla, chiar sub canapea. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a deschis și a văzut ce se află înăuntru. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

imagine cu o usa secreta in podea Galerie
Un bărbat a găsit o ușă secretă sub canapeaua din casa în care stătea | sursa foto: Profimedia

Dorind să aibă parte de câteva zile de liniște, un utilizator de TikTok pe nume Robert a decis să meargă, împreună cu soția sa și cu câinele, la o casă de vacanță. Locuința părea să aibă tot ceea ce le era necesar pentru o scurtă vacanță, așa că familia a închiriat-o fără să stea prea mult pe gânduri.

Un bărbat a găsit o ușă secretă în podeaua casei și a fost uimit să vadă ce e înăuntru

Într-una dintre seri, bărbatul a observat faptul că în podea există o ușă secretă, ce seamănă izbitor de mult cu o trapă. Inițial, acesta nu a acordat atenție detaliului. Apoi, privind mai atent și analizând structura de lemn, a conștientizat faptul că o astfel de ușă secretă nu are ce să caute în mijlocul unei sufragerii, ascunsă bine sub canapea.

După ce a stat puțin pe gânduri, Robert și-a făcut curaj și a decis să deschidă respectiva trapă de lemn, ca să vadă ce se află ascuns acolo. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a realizat peste ce a dat.

Citește și: O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

Sub ușa veche de lemn se afla o scară veche din piatră, ce părea să ducă în subsol. Ca să vadă mai bine, omul a aprins lanterna telefonului mobil și a coborât, cu multă grijă, treptele prăfuite. După doar câțiva pași, omul a dat cu ochii peste cee ace părea să fie o apă de culoare verde intens, ca și când ar fi fost vorba despre o mlaștină.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Este înfricoșător. Este o apă, destul de adâncă și foarte verde, nu știu ce este. Are și o scurgere în mijloc, nu știu ce lucru înfricoșător trăiește aici”, a fost reacția bărbatului, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Speriat de ceea ce a văzut sub casă, Robert a filmat totul și a postat clipul video pe TikTok, în speranța că cineva îi va oferi o explicație pentru misterioasa descoperire. Filmarea a adunat aproximativ trei sute de mii de vizualizări și numeroase reacții și comentarii de la oameni din întreaga lume.

Unii au spus că este vorba de vreun loc bântuit sau despre ceva necurat, în timp ce alții au glumit pe seama faptului că familia și-ar fi rezervat o vacanță chiar acasă la monstrul mlaștinilor.

O femeie a filmat pe ascuns bona copiilor și a descoperit ce voce are tânăra. Clipul video e viral... Femeia care a născut 44 de copii până la vârsta de 36 ani. Cum arată și care este povestea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x