Antena Căutare

O femeie a cumpărat o biserică veche și abandonată. Ce a găsit înăuntru, când s-a apucat de renovat

O femeie a decis să cumpere o biserică veche și părăsită. La scurt timp după ce s-a apucat de renovat, aceasta a făcut o descoperire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

biserica transformata in casa de Emily Barratt Galerie
Britanica a făcut o investiție extrem de riscantă, dar apoi a avut parte de o super descoperire | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei britanice pe nume Emily Barratt din Rochdale. Mamă a doi copii, ea a realizat într-o zi că a venit timpul să se mute într-o locuință mai mare. Și fiindcă nu avea bani suficienți pentru o casă, aceasta a decis să cumpere o biserică veche și părăisită.

Astfel, britanica a stat și s-a gândit mai bine și, împreună cu soțul său, a decis să riște și să cumpere o biserică veche și abandonată. Investiția a fost una destul de riscantă, fiindcă locul era într-o stare deplorabilă.

Ce a descoperit o femeie după ce a cumpărat o biserică veche și abandonată

Mulți au râs de decizia ei, ba chiar au încercat s-o convingă să renunțe la această idee ce a părut mult prea îndrăzneață pentru mulți oameni din jur. Totuși, femeia în vârstă de 37 de ani a decis să plătească aproximativ 500.000 de euro pentru biserica veche și abandonată, în ianuarie 2020.

Citește și: Soții au vrut să-și renoveze noua casă, dar au dat peste un zid fals! Ce au găsit înăuntru i-a lăsat fără cuvinte

Nu a stat mult pe gânduri și s-a apucat s-o renoveze, investind puțin peste 100.000 de euro în reparații și zugrăveli. O economie mare a venit din faptul că britanica și-a pus singură podelele, parchetul, a zugrăvit și a făcut mare parte dintre lucrări, pasionată fiind de bricolaj și decorațiuni interioare.

fereastra din biserica veche cumparata de Emily Barratt

Biserica renovată de Emily Barratt a devenit o locuință de lux

Surpriza a fost mare atunci când Emily Barratt a înaintat cu lucrările și a găsit aici casa visurilor ei! Practic, locul a devenit între timp o locuință cu opt dormitoare, spațiu imens de depozitare și chiar un garaj cu bar și mini scenă!

Într-unul dintre dormitoarele mari, britanica a pus chiar și o cadă, într-un decor romantic. Una dintre încăperi a ales s-o transforme într-o sală personală de fitness.

Emily Barratt a fotografiat biserica veche la începutul lucrărilor și după, pentru a face o comparație. Diferența a fost una una considerabilă nu doar din punct de vedere al aspectului, ci mai ales al valorii imobiliare.

Citește și: O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a descoperit o ușă secretă în dormitor. Peste ce a dat

Astfel, după lucrări, biserica transformată într-o locuință de lux a ajuns să valoreze aproximativ 900.000 de euro! Practic, am putea spune că femeia i-a dublat valoarea, o descoperire care, de altfe, a bucurat-o enorm, arată cei de la Mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, povestea și imaginile cu noua casă au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

O femeie a descoperit că iubitul o înșală, așa că s-a „răzbunat” în cel mai neobișnuit mod posibil. Ce mesaj i-a dat ama... O mamă a fost oprită de polițiști pe motiv că are pantalonii indecent de scurți. Cum a apărut femeia pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x