Antena Căutare

O femeie a fost părăsită după a treia întâlnire și la scurt timp a primit un mesaj. Nu se aștepta la ce a urmat

Frumusețea aplicațiilor de dating este că opțiunile sunt multe, însă există posibilitatea să întâlnești pe cineva care nu are intenții pure. Exact asta a pățit o femeie care a fost părăsită după a treia întâlnire.

colaj de imagini cu o femeie roscata care rade
Frumusețea întâlnirilor online este că opțiunile sunt multe, însă există posibilitatea să întâlnești pe cineva care nu are intenții pure. Exact asta a pățit o femeie care a fost părăsită după a treia întâlnire. | Captura TikTok

Utilizatorul TikTok, @datingprofiledr, care este activă pe mai multe aplicații de dating a povestit cum este să ieși la întâlniri la vârsta de 40 de ani.

„Trebuie să prefațez și să spun că nu mai sunt pe aplicații de dating pentru că mi-am învățat lecția”, a început ea videoclipul.

Potrivit roșcatei, a avut match cu un bărbat pe Tinder: ”Era un pic mai în vârstă, părea un tip drăguț. Am fost chiar la una, două, trei întâlniri și totul părea să meargă foarte bine.”

Citește și: Care e băutura minune care ar fi ajutat o femeie din Arizona să trăiască până la 101 de ani. Bătrâna a dezvăluit secretul

Ce mesaj a primit tânăra de la o femeie, după ce a fost părăsită de bărbat

Până când, bărbatul care avea toate calitățile pe care ea le căuta la un partener, a dispărut. Ceva mai târziu, a primit un mesaj pe Facebook de la o fostă colegă de liceu.

”De unde știi așa și așa?”, spunea textul. După ce i-a povestit că a avut match cu bărbatul pe Tinder și au ieșit la câteva întâlniri romantice, prietena din liceu i-a răspuns: ”Oh, chiar...? Doar că a fost iubitul meu în ultimii patru ani.”

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Lăsatul Secului pentru Postul Crăciunului 2022. Astăzi este ultima zi în care poți mânca de dulce

Videoclipul s-a viralizat imediat și mulți internauți au empatizat cu femeia. Mulți i-au scris că au trecut prin experiențe similare: ”Sunt șocată că există bărbați cu care ne întâlnim/ ieșim la întâlniri și care se prezintă ca fiind singuri, dar care de fapt sunt într-o relație sau mai rău, căsătoriți”.

”Aplicațiile de dating sunt un iad”, a mai scris cineva. Un alt internaut e convins că majoritatea persoanelor de pe platformele de dating mint: ”Știri noi, 70% dintre cei de pe site-urile de întâlniri mint”, potrivit The Sun.

Citește și: Creatura cu ochi sticloși și colți duri, care are propria lanternă. Stă ascunsă pe fundul mării și celelalte vietăți o ocolesc

Tradiții și obiceiuri de Lăsatul Secului pentru Postul Crăciunului 2022. Astăzi este ultima zi în care poți mânca de dul... Care e băutura minune care ar fi ajutat o femeie din Arizona să trăiască până la 101 de ani. Bătrâna a dezvăluit secretu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x