Antena Căutare

O femeie a fost surprinsă pe stradă în același loc, exact în aceeași poziție, la distanță de nouă ani. Care e explicația

Femeia din Marea Britanie spune că a fost „uluită” când a aflat că a fost fotografiată stând la aceeași trecere de pietoni prima dată, în 2009 și apoi, din nou, în 2018.

colaj foto femeie si oameni care asteapta la semafor sa treaca pe trecerea de pietoni
Femeia din Marea Britanie spune că a fost „uluită” când a aflat că a fost fotografiată stând la aceeași trecere de pietoni prima dată, în 2009 și apoi, din nou, în 2018. | Facebook & Shutterstock

Imaginile cu o femeie din Crumbia, o regiune din Sud-Vestul Angliei fac înconjurul internetului după ce aceasta a fosr surprinsă, în același loc la nouă ani distanță. Mai mult, aceasta stă fix în aceeși poziție, la intersecția a două străzi și are fix aceeași expresie facială, iar acum internauții o numesc „călătoare în timp”.

Leanne Cartwright a fost fotografiată fix în același loc, la nouă ani distanță. Imaginile cu ea au devenit virale

Cu toate că acum unii o numesc „călătoare în timp”, femeia fost extrem de surprinsă să afle că imaginile cu ea s-au viralizat. În timp ce internauții au născocit o mulțime de teorii, explicația este extrem se simplă, potrivit The Mirror.

Numai soarta a făcut că Leanne Cartwright, o femeie originară din Marea Britanie și mamă a doi copii să se afle fix în acelși loc în momentul în care mașina care forografiază străzile pentru Google Maps a trecut pe acolo.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, spune că a fost „uluită” atunci când a văzut imaginile, pe care i le-a trimis chiar soțul ei. Deși la început a crezut că este doar un mesaj prin care partenerul ei o tachinează pentru cum a fost surprinsă pe stradă, în 2009, nu mică i-a fost mirarea să vadă că mașina Google a imortalizat-o, din nou, la distanță de nouă ani, fix în același loc.

Prima imagine o înfățișează pe Leanne îmbrăcată într-o rochie neagră, cu ținând o sacoșă în mâna dreaptă și o geantă pe umăr, lângă trecerea de pietoni, la intersecția dintre două străzi.

În mod total surpinzător, în 2018, la nouă ani distanță, ea apare, din nou, la același colț de stradă, de data aceasta purtând o pereche de pantaloni, cămașă și un plover peste. Mai mult, și de această dată, ea ține în mâna dreaptă o plasă și are o geantă, pe același umăr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Leanne, care este de meserie funcționar public, a postat imaginile uimitoare pe Facebook la începutul lunii trecute, după ce le-a arătat și colegilor ei de muncă. Femeia spune că acum este comparată cu un „călător în timp” datorită coicidenței cu șanse de „una la un miliard”.

„Stau exact pe aceeași placă de pavaj și încă mai am o geantă pe umăr. E atât amuzant, dar și de bizar”, a scris aceasta pe rețelele de socializare. „Oamenii probabil cred că sunt un călător în timp. Aș putea fi”, a mai adăugat Leanne.

„Prima dată, am văzut mașina așa că atunci când a apărut imaginea, am căutat-o și am văzut-o. Toată lumea a considerat că e amuzant. Nu m-a deranjat deloc. Richard a găsit cea de-a doua poză, în timp ce o căuta pe prima. Avea de gând să mi-o trimită și atunci și-a dat seama că sunt tot eu. Când am văzut-o, mi s-a părut cu adevărat bizară. Nici măcar nu văzusem mașina la momentul respectiv, așa că am fost uluită”, a mai povestit femeia, în vârstă de 41 de ani.

Leanne și-a dat seamă că imaginile au fost făcute dimineața, pe drumul ei către locul de muncă. Din păcate, aceasta nu apare și în cea mai recentă poză, făcută de Google Maps în 2020, pentru că, din cauza pandemiei, lucra de acasă. Dar, în spirit de glumă, a mers din nou în locul respecitv și a făcut o nouă poză.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x