Antena Căutare

O femeie a lăsat întreaga avere câinilor și pisicilor, în loc să le dea banii copiilor. De ce a luat această decizie

O femeia și-a lăsat averea uriașă animalelor sale de companie, iar copiilor nu le-a venit să creadă. Află din rândurile de ce a luat o asemenea decizie controversată!

O femeie a lăsat întreaga avere câinilor și pisicilor, în loc să le dea banii copiilor. De ce a luat această decizie Galerie
O femeie a lăsat întreaga avere câinilor și pisicilor, în loc să le dea banii copiilor. De ce a luat această decizie | Shutterstock

Potrivit The Independent, Liu, o femeie din Shanghai, China, și-a lăsat moșternirea de 2,8 milioane de dolari câinilor și pisicilor, în loc să le-o dea copiilor săi. Ea a decis să își schimbe testamentul în ultimul moment, deoarece copiii ei ar fi neglijat-o la bătrânețe, în timp ce animalele de companie i-au oferit companie și confort.

Citește și: Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! Ce avere deține și care este ultima ei dorință

Cum a ajuns femeia să își lase toată averea animalelor de companie

Potrivit The Independent, femeia din Shanghai a fost extrem de nemulțumită de faptul că nu a fost vizitată de copiii săi atunci când era bolnavă și a vrut să se răzbune.

O clinică veterinară locală a fost desemnată ca administrator al moștenirii, în condițiile în care în China există provocări legale care îi împiedică pe oameni să lase testamente directe către animale, a precizat Zonglan News, citat de South China Morning Post și The Independent.

Vârsta exactă a femeii din China nu a fost specificată. În presa locală, ea a fost descrisă ca fiind o femeie „în vârstă”, potrivit surselor citate mai sus.

Chen Kai, un oficial al Centrului de înregistrare a testamentelor din Beijing, a declarat pentru presă că „există alternative pentru a rezolva această problemă. Testamentul actual al lui Liu este unidirecțional, iar noi am fi sfătuit-o să numească o persoană de încredere pentru a supraveghea clinica veterinară pentru a se asigura că animalele de companie sunt îngrijite corespunzător.”, a adăugat el, potrivit surselor citate.

Nu este primul caz de acest fel în lume

Se pare că povestea femeii din China a stârnit discuții aprinse în mediul online. Nu este prima dată când stăpânii le lasă animalelor de companie moșteniri imense.

Un caz asemănător s-a petrecut cu mult timp în urmă, atunci când Leona Helmsley, un magnat hotelier, a lăsat moștenire 12 milioane de dolari într-un fond fiduciar pentru bunăstarea câinelui său maltez, pe nume Trouble, la moartea sa în anul 2007, potrivit stiridecluj.ro.

Această moștenire a atras atenția publicului, dar și numeroase critici. În cele din urmă, un judecător a redus suma la 2 milioane de dolari.

Gunther IV, un ciobănesc german, a fost considerat unul dintre cei mai bogați câini din lume. Potrivit Guinness World Records, contesa germană Karlotta Liebenstein a murit și i-a lăsat animalului de companie averea sa de mai multe milioane de euro.

În anul 2010, creatorul de modă Alexander McQueen a alocat o parte substanțială din averea sa de 20 de milioane de dolari câinilor săi, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Femeia care s-a îmbogățit după ce dentistul i-a distrus dantura. Suma uriașă cu care a fost despăgubită

Patru dintre cei mai buni poligloți din lume au fost provocați să învețe limba română într-o oră. Cum a decurs experimen... O femeie care are 800 de tatuaje pe corp le-a acoperit cu machiaj și mulți au avut o surpriză când au văzut cum arată ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x