Antena Căutare

O femeie a observat un mesaj bizar scris cu pixul pe mâna călătorului din fața ei. Ce a urmat după ce a postat totul pe internet

Un bărbat misterios a devenit vedetă pe internet după ce a călătorit în același tren cu o jurnalistă. Când a văzut ce scrie pe mâna lui, femeia a scos imediat telefonul și a filmat, iar ceea ce a descoperit face acum înconjurul internetului.

imagine cu mana unui barbat pe care apare un text indescifrabil scris cu pix albastru
Când a văzut ce scrie pe mâna lui, femeia a scos imediat telefonul și a fotografiat mesajul jenant | Capturi TikTok

Un bărbat a devenit vedetă pe internet fără să știe, după ce a nimerit în tren pe locul din fața unei jurnaliste cunoscute din Australia. Bărbatul misterios a fost spionat într-un tren din Sydney de gazda radio Emma Chow, care a dezbătut gestul „fără scrupule”, alături de coprezentatorul său, Mike E la emisiunea lor RnB Fridays.

Ulterior, realizatoarea emisiunii a distribuit clip-ul și pe contul ei de TikTok, unde părerile au fost împărțite. Pe de o parte, unii utillizatori au caracterizat momentul ca fiind „jenant”, în timp ce alții i-au luat apărarea bărbatului, spunând că cel mai probabil este ceva legat de muncă.

Ce scria în memeto-ul bizar notat cu pixul pe mâna bărbatului

Potrivit imaginilor postate în mediul online, pare că bărbatul și-a scris pe mână un mesaj care să-i amintească să trimită un mesaj de despărțite. Mai exact, memento-ul scris cu pixul spunea: „Trimite e-mail de despărțire”.

„A trebuit să filmez asta pentru că nu mi-a venit să cred că tipul ăsta șiaa scris acest lucru pe mână”, a spus femeia care a filmat totul, potrivit dailymail.co.uk.

„În primul rând, cât de jenant! În al doilea rând, fără să se gândească, această sărmană fată va intra pe Gmail și va vedea acest mesaj: „Nu vreau să mai fim împreună”, a adăugat realizatoarea emisiunii radio.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un bărbat renova casa când a găsit un bilet ascuns în perete. I-a luat urma celei care l-a scris, dar nu se aștepta la ce a urmat

Coprezentatorul ei i-a venit însă în ajutorul bărbatului și l-a apărat spunând că totuși un e-mail este mai lung decât un mesaj, astfel încât să poată explica motivele pentru care nu mai vrea să fie împreună cu femeia misterioasă.

„Spune-i în față sau măcar la telefon. Nu poți trimite un e-mail cuiva pentru a vă despărți”, a replicat femeia.

Videoclipul Emmei a strâns peste 75.600 de vizualizări în mediul online, mulți dându-și cu părerea despre situația neobișnuită.

„Mementoul standard de joi pentru fiecare student de sex masculin care a agățat cu un weekend în urmă”, a glumit un internaut.

Cu toate acestea, alții nu au sărit la fel de repede la concluzii și au subliniat că memento-ul ar putea însemna ceva complet diferit.

„Ar putea fi organizarea unei pauze de muncă”, l-a apărat cineva pe bărbatul misterios.

Citește și: O femeie a comandat mâncare și o sticlă de vin. Nu i-a venit să creadă când a privit nota de plată. Ce a putut să scrie chelnerul

Ghinionul în formă dublă. O femeie a fost rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea și ambele animale au atacat-o |... Gestul emoționant făcut de o actriță după ce a avut doar un spectator în public. Mesajul ei viral a umplut sala la următ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x