Antena Căutare

O femeie a pus bicarbonat de sodiu în apă și s-a spălat! Ce a pățit

O femeie a vrut să încerce să se spele cu bicarbonat de sodiu pe picioare. În scurt timp, aceasta și-a dat seama ce a pățit!

O femeie a rămas fără sare de baie, așa că a vrut să încerce să se spele cu bicarbonat de sodiu pe picioare. În scurt timp, aceasta și-a dat seama ce a pățit!

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient aproape nelipsit din bucătăriile românilor, fiindcă este adesea folosit la prăjituri, dar și pentru tot felul de remedii naturiste. De aceea, încă din Antichitate, acesta a fost folosit pentru a preveni numeroase boli și afecțiuni. Amestecat cu apă, acesta calmează disconfortul gastric.

Fiindcă nu avea sare suficientă ca să își facă o soluție pentru muiatul picioarelor, o femeie a decis să folosească bicarbonat de sodiu. Nu mică i-a fost surpriza atunci când, după câteva minute, a observat că picioarele erau mult mai catifelate, iar mirosul neplăcut dispăruse complet!

Pentru cei care nu știu, bicarbonatul de sodiu (câteva linguri adăugate într-un lighean cu apă) te scapă simplu și rapid de mirosul neplăcut al picioarelor, dar te și ajută să ai grijă de sănătatea ta!

O femeie a pus bicarbonat de sodiu în apă și s-a spălat! Ce a pățit

La fel de bine funcționează și dacă te speli cu el pe zona coatelor sau a genunchilor. Bicarbonatul de sodiu înmoaie pielea uscată și zonele acestea devin mult mai catifelate.

Bicarbonatul de sodiu amestecat cu miere este un bun remediu pentru gripă sau cistită și consumul regulat te ajută să ții infecțiile la distanță!

Presară puțin bicarbonat de sodiu în interiorul pantofilor și lasă să acționeze peste noapte. Scuturi puțin încălțările a doua zi și pantofii sunt gata de purtat, fără urmă de miros neplăcut.

Turnat pe haine, bicarbonatul de sodiu îndepărtează ca prin minune petele galbene cauzate de urmele, fără a fi nevoie de înălbitor sau alte soluții de curățat. Pus în scrumieră, bicarbonatul de sodiu elimină mirosurile neplăcute de țigară.

De asemenea, turnat în vaza florilor, acesta acționează precum un conservant extrem de eficient și buchetul rezistă mai multe zile.

O femeie a pus bicarbonat de sodiu în apă și s-a spălat! Ce a pățit

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări. Amestecat cu un pahar de apă și băut, acesta înlătură disconfortul gastric și senzația de arsură, dar poate fi la fel de bine folosit pentru a îndepărta mirosurile neplăcute din frigider.

Mai mult decât atât, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit și pentru a scăpa definitiv de coșuri sau de punctele negre de pe față!

Femeia cu cele mai multe nașteri din lume! ZECI de COPII a avut o rusoaică... SUPERB! Teddy a renunțat la o excursie ca facă petrecere de ziua lui, dar toți cei 32 de prieteni au LIPSIT! Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x