Antena Căutare

O tânără a slăbit 82 de kilograme după ce a renunțat la mâncarea preferată. Cum arată azi Kelly Ryder

O tânără pe nume Kelly Ryder a ajuns să cântărească 171 de kilograme. După ce a renunțat la mâncarea preferată, aceasta a ajuns să slăbească 82 de kilograme, într-un timp destul de scurt. Azi, femeia este de nerecunoscut!

Kelly Ryder pe vremea când avea 171 de kilograme, poza intr-o sala cu brad de craciun Galerie
Kelly Ryder a slăbit 82 de kilograme după ce a renunțat la alimentul preferat | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei britanice din Andover, Hampshire. Tânăra a fost mai mereu pasionată de mâncărurile de tip fast food.

Timpul a trecut și, când viața de zi cu zi a început să devină tot mai agitată și aglomerată, aceasta a făcut ceea ce fac oameni din întreaga lume: consumă semipreparate ca să facă economie de timp.

O tânără a slăbit 82 de kilograme după ce a renunțat la mâncarea preferată

De cele mai multe ori e mult mai comod să comanzi o porție de mâncare prin curier, scutind astfel mersul la cumpărături, spălatul vaselor și timpul petrecut în bucătărie. Totuși, puțini sunt cei care înțeleg cu adevărat că „afacerea” afectează atât buzunarul, cât și sănătatea, pe termen lung și scurt. De acest lucru s-a convins și Kelly Ryder in Marea Britanie.

Practic, tânăra a ajuns să meargă la fast food-ul preferat zilnic, consumând astfel o cantitate mult prea mare de alimente. Practic, pe lângă cele trei mese principale ale zilei, fata avea obiceiul să ia „gustări” generoase, cu mii și mii de calorii. Timpul a trecut și rezultatele nu au întârziat să apară. Practic, kilogramele în plus au tot continuat să se adune până când, într-o zi, Kelly Ryder a realizat faptul că a ajuns la incredibila greutate de 171 de kilograme.

Citește și: O tânără a consumat doar 39 de calorii pe zi și a ajuns la 22 de kilograme! Chiara Schober e de nerecunoscut

Se pare că momentul de cotitură a fost atunci când aceasta a dat cu ochii peste o poză cu ea, realizată pe o pistă de alergare. Nemulțumită și dezamăgită total de modul în care arată, femeia a decis că a venit momentul să facă o schimbare radicală în viața ei.

Kelly Ryder, surprinsă la alergat pe un pod

Kelly Ryder și poza ce a făcut-o să se apuce de slăbit

Primul și cel mai important pas pe care l-a făcut a fost să renunțe la mâncarea preferată! Practic, britanica a ocolit fast food-ul preferat și a renunțat la gustările dintre mese. S-a apucat și de sport și, într-un timp destul de scurt, rezultatele au început să apară.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Kelly Ryder a slăbit 82 de kilograme, adică aproape jumătate din greutatea inițială, prin renunțarea la mâncarea preferată!

Azi, britanica este extrem de mândră de modul în care arată și a decis să își împartă povestea pe diferite rețele de socializare, pentru a demonstra că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Oameni din întreaga lume o apreciază pentru tăria de care a dat dovadă, fiind astfel un adevărat model pentru mulți.

Ea e tânăra cu cel mai mare posterior din lume! Cum arată Natasha Crown... Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale! Invitații au amuțit când au văzut totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x