Antena Căutare

O femeie a uitat plicul cu bicarbonat de sodiu în frigider! Ce s-a întâmplat după două zile

Din neatenție, o femeie a pus plicul cu bicarbonat de sodiu în frigider și și-a dat seama abia după două zile. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce s-a întâmplat!

Nu mică i-a fost surpriza femeii atunci când a văzut că plicul de bicarbonat de sodiu a avut un efect extrem de puternic!

Mai exact, după câteva zile, mirosurile neplăcute din frigider au dispărut complet, fără să mai fie nevoie să dea cu soluții pentru a curăța toate rafturile și interiorul.

O femeie a uitat plicul cu bicarbonat de sodiu în frigider! Ce s-a întâmplat după două zile

Tot ce ai de făcut este să umpli o ceașcă cu bicarbonat de sodiu în frigider și să aștepți câteva zile. Vei vedea că efectele se văd imediat.

Pentru cei care nu știu, bicarbonatul de sodiu (câteva linguri adăugate într-un lighean cu apă) te scapă simplu și rapid de mirosul neplăcut al picioarelor, dar te și ajută să ai grijă de sănătatea ta!

Bicarbonatul de sodiu amestecat cu miere este un bun remediu pentru gripă sau cistită și consumul regulat te ajută să ții infecțiile la distanță!

Un cunoscut prezentator și soția sa, jefuiți în timpul vacanței! Hoții au folosit o metodă neobișnuită de a-și finaliza ... Ce arată numărul casei despre tine! Afli tot ce ți-a pregătit destinul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x