Antena Căutare

O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”

O femeie din California a cerut ajutor urgent după ce a descoperit că în temelia casei sale se afla un cuib de șerpi cu clopoței. Peste 90 de reptile au găsit ajutoarele sale.

gaura in pamant langa fundatia unei case Galerie
O femeie din California a cerut ajutor urgent după ce a descoperit că în temelia casei sale se afla un cuib de șerpi cu clopoței. Peste 90 de animale au găsit ajutoarele sale | Shutterstock.com

Al Wolf, directorul Sonoma County Reptile Rescue, a fost sunat de o femeie care i-a spus că sub temelia casei sale se găsesc mai multe exemplare de șarpe cu clopoței.

Acesta a ajuns la adresa și sub casa din Santa Monica a găsit imediat un șarpe, apoi altul și altul. A ieșit de sub proprietate, a apucat două găleți, și-a pus mănușile de protecție și a intrat înapoi sub construcție.

Citește și: Cary și Tim Patonai au avut parte de o surpriză mai mare decât se așteptau. Cum arată bebelușul lor, de 6,39 kg la naștere

Bărbatul a găsit 90 de șerpi cu clopoței sub casă

”Am continuat să găsesc șerpi pentru următoarele patru ore. M-am gândit: Oh, bine, a fost un apel care merită. Am fost fericit să ies de sub temelie pentru că nu este plăcut să dai peste pânze de păianje, murdărie, mirosuri urâte și mucegai. În plus, stai pe burtă și ești murdar. Este de muncă”, a spus bărbatul.

Însă munca a dat roade. Al Wolf a reușit să scoată cu ajutorul unui instrument de 60 de centimetri, 22 de șerpi adulți și 59 de pui. Totuși, nu a putut să scoată toate reptilele de acolo, așa că s-a mai întors de două ori și a mai scos încă 11.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citești și: Tyler Jade era bătaia de joc a colegilor de școală pentru că avea un look special, dar acum toți o admiră. Cum s-a transformat

Toate reptilele erau șerpi cu clopoței, specifici nordului Pacificului, și singurii șerpi veninoși găsiți în nordul Californiei, a explicat specialistul.

Wolf, care salvează de peste 32 de ani șerpi și a fost mușcat de 13 ori, a spus că răspunde la apelurile localnicilor din 17 orașe. Totuși, a văzut zeci de reptile adunate într-un singur loc doar în sălbăticie, dar niciodată sub o casă.

El a spus că eliberează șerpii cu clopoței în sălbăticie, departe de oameni și, uneori, pe terenuri private, atunci când fermierii au nevoie de ei pentru a controla impactul dăunătorilor.

Al Wolf a spus că plănuiește să se întoarcă din nou în casă înainte de sfârșitul lunii pentru a vedea dacă șerpii s-au întors.

„Știm că este deja o vizuină din cauza puilor și a numărului de femele pe care le-am găsit”, a afirmat el, conform The Guardian.

Citește și: David Ferrugio, un agent imobiliar, s-a pozat gol în camerele vilei pe care vrea să o vândă și pozele au făcut înconjurul netului

Cei mai bogați copii de pe TikTok. Cine sunt și ce fel de video-uri postează... Erika Ervin pare o femeie cu o înălțime obișnuită, dar totul se schimbă când apar în preajmă alte persoane. Cât măsoară ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x