Căutare Live

David Ferrugio, un agent imobiliar, s-a pozat gol în camerele vilei pe care vrea să o vândă și pozele au făcut înconjurul netului

În disperarea de a vinde o locuință de 1,29 milioane de dolari, un agent imobiliar din Los Angeles s-a pozat gol în toate încăperile proprietății și a urcat imaginile pe rețelele de socializare. Iată de ce a ales David Ferrugio această metodă.

În disperarea de a vinde o locuință de 1,29 milioane de dolari, un agent imobiliar din Los Angeles s-a pozat gol în toate încăperile proprietății și a urcat imaginile pe rețelele de socializare. Iată de ce a ales David Ferrugio această metodă

Shutterstock.com

David Ferrugio a scos, de mai bine de jumătate de an, casa cu trei dormitoare, două băi și o terasă de 2.100 de metri pătrați. Deși prețul era unul potrivit pentru Monterey Hills, proprietatea nu atrăgea atenția.

Așa i-a venit ideea să încerce un alt mod de a promova. S-a pozat nud în aproape toate încăperile vilei, în timp ce făcea activități obișnuite precum un duș, stătea în pat sau gătea acoperit doar de un sorț.

Cum s-a pozat David Ferrugio între pereții proprietății pe care o promovează

Una dintre imagini îl arată pe Ferrugio, care are un corp demn de reviste, în timp ce ridică ziarul de pe alee. Este îmbrăcat doar într-un halat, care se întâmplă să fie și dezlegat. Sub el nu poartă lenjerie intimă.

Citește și: Cary și Tim Patonai au avut parte de o surpriză mai mare decât se așteptau. Cum arată bebelușul lor, de 6,39 kg la naștere

O altă captură, realizată în bucătărie, îl surprinde pe Ferrugio în timp ce pregătește un mic dejun consistent, acoperit doar de un șorț, care-i ascunde doar partea din față a corpului.

Postarea agentului imobiliar include, de asemenea, o fotografie a dormitorului cu el gol, întins pe pat, fără să poarte niciun obiect vestimentar.

Cum era de așteptat, ședința foto nu s-a rezumat doar la camerele menționate. David a postat apoi o imagine care îl arată în duș, dar și una care evidențiază avantajele curții. El e pozat în timp ce se bucură de soarele strălucitor și nici nu-și face griji pentru liniile inestetice căci nu poartă, nici de această dată, haine.

Toate imaginile sunt cenzurate, cel mai probabil pentru că ar fi încălcat politica rețelelor de socializare și postarea ar fi fost ștearsă.

Citește și: Leneah Morrison a slăbit 40 de kilograme în doar un an. Cum a reușit să ajungă de nerecunoscut și pentru apropiați

Cât cerea David Ferrugio pe vilă în luna martie

Potrivit site-ului său, David Ferrugio este originar din New York și a crescut în New Jersey. El este licențiat în marketing.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

În timpul carierei sale de agent imobiliar în sudul Californiei, Ferrugio s-a remarcat prin încheierea multor tranzacții din Los Angeles. El se laudă că „aduce autenticitatea sa la masa fiecărui client”, dar nu omite să aducă un plus de „creativitate”, cu „videoclipuri cu scenarii unice și campanii digitale care permit ca el și proprietățile sale să iasă în evidență pe o piață saturată”.

Citește și: O creatură marină bizară, numită Mola alexandrini, s-a prins în plasele pescarilor.Cum arată animalul gigant poreclit peștele-lună

În martie, Ferrugio a postat un videoclip elegant, pe YouTube, în care încerca să vândă aceeași proprietăte, cu trei dormitoare și trei băi. Prețul cerut pentru locuință era atunci de 1,45 milioane de dolari.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Tyler Jade era bătaia de joc a colegilor de școală pentru că avea un look special, dar acum toți o admiră. Cum s-a trans...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri