Antena Căutare

O femeie a vrut să își renoveze bucătăria, însă a avut parte de o surpriză uriașă. Ce a putut să descopere sub casă

O femeie a vrut să își renoveze bucătăria, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a făcut o descoperire complet neașteptată sub casă. Imaginile au devenit virale.

colaj foto cu louise watson si imagine din bucataria ei Galerie
Doamna a crezut că nu vede bine atunci când a descoperit ceva neașteptat sub casa în care stătea de 10 ani | sursa foto: Profimedia

O doamnă a avut parte de o situație complet neașteptată atunci când a realizat ce se ascundea sub casa ei, fără ca ea să știe. Descoperirea a uimit întreaga familie.Totul a pornit de la dorința femeii de a-și renova bucătăria.

O femeie a vrut să își renoveze bucătăria, însă a avut parte de o surpriză uriașă atunci când a văzut ce se ascundea sub casa ei

Aceasta este inedita întâmplare prin care a trecut o Louise Watson din Marea Britanie. Doamna a decis într-o zi că a venit momenul să își renoveze bucătăria, însă în niciun moment nu s-a așteptat ca acest lucru să se termine cu o surpriză de proporții. Descoperirea făcută de femeie a surprins întreaga familie, iar imaginile au devenit virale.

Casa a fost inițial construită pentru minerii din Furness, Cumbria (Marea Britanie). Socrii femeii au locuit acolo inițial, apoi doamna s-a mutat împreună cu soțul și fiul lor, în vârstă de 11 ani, în urmă cu un deceniu. Nimeni nu a știut în tot acest timp că sub casă se află un puț imens, iar acesta a ieșit la iveală abia după ce britanica a decis să își renoveze bucătăria.

Citește și: O femeie a descoperit o ușă secretă în casa în care locuiește de patru ani. Ce detaliu „sinistru” se ascunde în camera de dincolo

Louise Watson a povestit că muncitorii foloseau un excavator atunci când au dat peste un puț de 6,7 metri adâncime.

„Este absolut minunat în interior. Am fost șocați să descoperim asta, fiindcă ne așteptam să dăm peste ceva mizerabil. Puțul e perfect conservat și arată minunat”, a pus femeia, potrivit celor de la nypost.com.

Puțul cuprinde și apă la un nivel de 1.8 metri.

Britanica și bărbatul ei au fost încântați de cele descoperite și nu au ezitat să facă poze și să le publice pe internet.

„Nu știam de puț, soțul meu a locuit aici încă de când era copil, familia lui a stat aici cam 30 de ani și nimeni nu a avut niciun indiciu despre acest puț. E un mare mister, vrem să aflăm mai multe. Mă fascinează și aș vrea să aflu mai multe detalii”, a mai adăugat britanica.

Fiindcă ar fi fost prea mari costurile pentru a transforma puțul într-o sursă de apă pentru familie, femeia a decis să acopere totul cu un capac de sticlă și să integreze puțul în designul casei.

Nu este singurul caz de acest fel. Colin Steer este din Plymouth (Marea Britanie) a decis să își renoveze casa atunci când a observat ceva straniu la podeaua din sufragerie. A ridicat covorul și a dat peste un tunel secret, dar cu adevărat surprinzător este ceea ce a găsit înăuntru. După ce a cercetat timp îndelungat, britanicul a descoperit că respectivul tunel secret este, de fapt, un puț. În ultimii zece ani, omul a săpat în interior și a găsit inclusiv o sabie, un inel și monede din secolul al 17-lea, obiecte pe care le consideră o adevărată „comoară”.

Îți amintești de Nicolas Alex, băiatul „Super-Super” care făcea furori cu videoclipurile sale de la bâlci în 2017? Cum a... Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024. Unde va fi vizibilă și ce efecte va avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x