Antena Căutare

O femeie care a murit timp de aproape o jumătate de oră a scris un mesaj ciudat când „a revenit la viață”. Ce a notat imediat

După ce a fost timp de 27 de minute în moarte clinică, Tina s-a trezit știind exact ce trebuie să facă. Femeia a luat imediat un pix și a notat un mesaj care i-a uimit pe cei din jur. Ce a scris femeia.

colaj foto femeie pe patul de spital
După ce a fost timp de 27 de minute în moarte clinică, Tina s-a trezit știind exact ce trebuie să facă. Femeia a luat imediat un pix și a notat un mesaj care i-a uimit pe cei din jur. Ce a scris femeia. | Instagram

După ce a suferit un atac de cord aproape fatal, este de înțeles de ce femeia s-ar fi trezit dezorientată. Cu toate acestea, imediat după momentul în care „a revenit la viață”, aceasta a avut o cerere bizară. Primul lucru pe care l-a făcut Tina Hines atunci când a redevenit conșeintă a fost să își întindă mâna după un pix.

Ce mesaj bizar a scris o femeia când a „revenit la viață”, după ce a fost în moarte clinică aproape o jumătate de oră

La momentul atacului de cord, Tina se afla într-o drumeție alături de soțul ei, Brian. Înainte de a fi dusă la spital, soțul ei și membri echipajului medical au încercat să o resusciteze de patru ori, însă fără succes, înainte de a folosi un defibrilator pentru a o readuce la viață.

Cu toate acestea, odată ce și-a revenit Tina a cerut imediat un pix, deoarece avea de notat ceva important. Punând pixul pe hârtie, ea a reușit să scrie un mesaj din două cuvinte care spunea „este real”. Întrebată ce vrea să spună, Tina doar a arătat în sus, făcând referire la cer.

Dosarele ei medicale confirmă că Tina a fost în moarte clinică timp de 27 de minute, însă ea și-a revenit miraculos și fără nicio altă problemă. Totul s-a întâmplat în 2018, și de atunci, aceasta și-a dedicat viața împărtășirii experienței sale cât mai multor oameni. De asemenea, aceasta s-a îndreptat și mai mult către Biserică.

Citește și: O femeie s-a trezit în timpul nopții fiindcă avea mâncărimi de piele. Când a ajuns la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

Femeia chiar a lansat și o carte intitulată „Heaven… It’s Real: How Dying Changes Living”. O parte din descrierea cărții spune: „Schimbată de moartea ei, de timpul petrecut în Rai cu Isus și de revenirea la viață, Tina a scris o carte bazată pe jurnalele ei despre cum moartea i-a schimbat viața”, se arată în descierea volumului publicat de ea.

De asemenea, „cartea oferă sfaturi practice despre provocările cotidiene, cum ar fi frica, anxietatea, depresia, prioritățile și relațiile asociate cu Scriptura și invățături biblice pentru viața de zi cu zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea a fost făcut publică de nepoata ei, care chiar și-a tatuat mesajul scris de Tina, pe încheietura mâinii. Postarea s-a viralizat, iar internauții au fost uimiți de experiența dintre viață și moarte trăită de femeie.

În timp ce o persoană a spus că faptul că a aflat despre această experiență „i-a oferit mai multă liniște”, altcineva a scris că este, într-adevăr, o „experiență uimitoare”.

Citește și: O studentă avea dureri de cap și a crezut că e de la mahmureală, dar medicul i-a pus un diagnostic crunt. Ce avea tânăra, de fapt

Explicația științifica pentru care oamenii au astfel de experiențe este că atunci când cineva moare, există o creștere a activității în creier, despre care cercetătorii cred că ar putea declanșa un nivel mai înalt de conștiință. Acest lucru ar explica într-un fel de ce oamenii au experiențe în afara corpului, cred că se întâlnesc cu prieteni și membri ai familiei plecați de mult timp sau chiar îl întâlnesc pe Iisus.

O femeie plimba câinele atunci când a observat ceva neobișnuit în iarbă. A fost uimită când a văzut ce a descoperit... O femeie a dezvăluit că soțul ei are 5 iubite și se culcă prin rotație cu toate, iar asta o face fericită. Ce a ieșit la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x