Căutare Live

O femeie cu tuse și respirație grea a mers la medic crezând că e răcită. Doctorii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața radical

O femeie a început să se simtă rău și a crezut că e răcită, așa că a decis să meargă la medic. În scurt timp, aceasta a primit vestea ce avea să-i schimbe radical viața.

După un consult atent, medicii i-au dat femeii o veste complet neașteptată

sursa foto: Shutterstock

O mamă în vârstă de 41 de ani a observat că a început să tușească și să respire din ce în ce mai greu. S-a gândit că e răcită, așa că a mers la medic. Diagnosticul inițial a fost greșit și, la al doilea consult, medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

O femeie care tușea și respira greu a crezut că e răcită și a mers la spital, dar medicii i-au dat o veste neașteptată

Suzy Wheal din Chichester (Marea Britanie), mamă a trei copii, a observat într-o zi faptul că tușește și că respiră parcă din ce în ce mai greu. Avea senzația că nu poate inspira suficient aer și, fiindcă și-a dat seama că ceva nu este în regulă, a decis să meargă la medic. A bănuit că e răcită și, după consult, doctorul i-a spus că are o formă de pneumonie ce nu este îndeajuns de gravă pentru a necesita internare în spital. Pentru cei mai mulți dintre pacienți, pneumonia dă simptome similare cu răceala obișnuită.

Citește și: O tânără a crezut că are nasul înfundat, dar când s-a uitat atent a dat peste ceva complet neașteptat:„E acolo de 20 de ani”

A luat tratament și a sperat că se va vindeca, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Suzy Wheal a observat că simptomele nu se ameliorează, așa că a decis să meargă din nou la doctor. Medicul de familie a trimis-o atunci la specialist.

După numeroase investigații și analize, doctorii i-au dat o veste ce i-a schimbat complet viața: femeia avea în jurul inimii o formațiune canceroasă, cauzată de o formă rară de limfom, un tip de cancer al sângelui.

„Să aștept diagnosticul corect în timp ce starea mea de sănătate se agrava a afost cel mai greu lucru din lume. Ceea ce m-a salvat, pe lângă medicii foarte buni, a fost faptul că am făcut rapid biopsia. Dacă așteptam mai mult ar fi putut să fie prea târziu”, a dezvăluit britanica, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Femeia a început să urmeze tratamentul de specialitate recomandat de medici și spune că are de gând să lupte pentru viața ei, pentru cei trei copii și pentru familie.

Citește și: Un tânăr simțea că îl doare urechea, așa că a mers la spital. Medicii au descoperit ceva greu de imaginat. Peste ce au dat

Acum, britanica a decis să își spună povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a sublinia importanța mersului la medic atunci când simțim că ceva nu este în regulă.

Din experiența sa, femeia a învățat că cele mai banale simptome de răceală pot ascunde, de fapt, probleme medicale serioase, ce necesită tratament urgent.

El e bunicul care are peste 1500 de tatuaje pe corp. Cum arată bărbatul și de ce „fug” mulți de el când îl văd pe stradă... Un bărbat s-a așezat în pat și a auzit un zgomot ciudat. Când a dat perna la o parte a încremenit. Ce se afla aproape de...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x