Antena Căutare

O tânără a crezut că e răcită, dar când a ajuns la spital medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața. Ce a descoperit

O tânără a crezut că are o răceală și a decis totuși să meargă la spital, dar medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat complet viața.

mana unui pacient Galerie
Povestea tinerei care a crezut că are o simplă răceală a devenit virală | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără pe nume Georgia Coulson în vârstă de 20 de ani din Guildford, Surrey (Marea Britanie). Într-o zi, aceasta a început să facă febră și a crezut că e răcită. Văzând că simptomele nu trec, aceasta a decis să meargă la spital, dar acesta a fost momentul în care medicii i-au dat o veste neașteptată, ce i-a schimbat complet viața.

O tânără a crezut că are o răceală și a mers la spital, dar doctorii i-au dat o veste ce j-a schimbat complet viața

Georgia Coulson este studentă la matematică și, în toamna lui 2021, tânăra a mers la o petrecere. La scurt timp după, aceasta a început să facă febră și să se simtă rău. A crezut că a luat o răceală, așa că s-a tratat cu tot felul de medicamente specifice.

Citeşte şi: Preţul caselor din satul Rotunda a explodat după licitaţie. Cu cât s-au vândut cele estimate la 246 de euro

Febra nu a trecut și starea ei generală s-a înrăutățit, așa că a cerut niște consultații medicale prin telefon. În două dintre situații, doctorii i-au pus diagnosticul de coronavirus, iar a treia oară i s-a spus că ar putea să fie vorba despre apendicită.

Când starea i s-a înrăutățit și mai mult, studenta a decis să meargă la spital. După numeroase analize și investigații, medicii au ajuns la concluzia că pacienta se afla în șoc septic. Fără să mai stea pe gânduri, doctorii au decis să o bagă în comă indusă timp de 16 zile, pentru a-i salva viața.

Citește și: Un tânăr a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au dscoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au dat

După numeroase tratamente, Goergia Coulson și-a revenit și spune că este norocoasă că a reușit să supraviețuiască. Tânăra a dezvăluit faptul că nu mai auzise până atunci de sepsis și de septicemie, motiv pentru care a considerat că este vorba doar despre o simplă răceală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a ales să își spună povestea pentru ca alții să învețe o lecție din experiența ei. Goergia este de părere că, dacă ar fi fost mai din timp la medicul de familie sau la Urgențe, atunci cu siguranță afecțiunea ar fi fost depistată la timp.

Sepsisul (septicemia) poate avea cauze multipe, de la infecții bacteriene și virale și până la cele fungice și se manifestă prin febră, frisoane, puls crescut, amețeli, stare de leșin , dureri musculare, tahicardie și altele.

Te-ar putea interesa şi asta: Gigi Becali, confesiune dureroasă din sânul familiei. Drama dezvăluită de omul de afaceri

O mireasă a fost la un pas de tragedie în ziua nunții din cauza buchetului de flori. Ce s-a întâmplat și ce trebuie evit... Iluzie optică virală. Crezi că găsești cele două bufnițe din imagine? Unde se ascund păsările, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x