Antena Căutare

O femeie de 29 de ani iubește un bărbat de 59. Ce detaliu neașteptat a dezvăluit Devin Kennedy despre căsnicia lor

O femeie în vârstă de 20 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 30 de ani mai mare decât ea. Inițial, cei doi au ținut relația secretă. Ceea ce a urmat a uimit milioane de oameni din întreaga lume.

Devin Kennedy, soțul său Tommy și cei trei copii ai lor, într-o poză de vacanță Galerie
Devin Kennedy are o relație de mai bine de nouă ani cu un bărbat mai în vârstă decât ea cu 30 de ani | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Devin Kennedy din Florida, Statele Unite ale Americii. Pe când avea doar 20 de ani, aceasta s-a îndrăgostit de Tommy, un bărbat în vârstă de 59 de ani. Temându-se că o să fie judecată pentru diferența de vârstă de 30 de ani, americanca a decis să țină totul secret timp de un an.

Era în anul 2012 atunci când, prin intermediul unui prieten comun, tânăra l-a cunoscut pe Tommy. Chiar dacă nu a fost dragoste de la prima vedere, sentimentele de iubire au apărut rapid.

Tânăra avea doar 20 de ani atunci când l-a întâlnit pe partenerul său, cu 30 de ani mai în vârstă

„E amuzant, atunci când l-am întâlnit pentru prima dată nu voia să aibă prea mult de-a face cu mine. Dar era foarte, foarte atent cu fiul meu, dintr-o relație anterioară. Am început să petrecem tot mai mult timp împreună și am ajuns să mă îndrăgostesc de el. Nu am știut însă cum să gestionez situația de-a iubi o persoană mult mai în vârstă decât mine. Mi-am ascuns sentimentele pentru o vreme. În momentul în care i-am dezvăluit ce simt pentru el, relația noastră a înflorit. Tommy, în schimb, nu și-a făcut niciodată griji cu privire la diferența de vârstă, chiar dacă au existat și persoane care din anturajul său care au venit cu critici”, a dezvăluit Devin Kennedy, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Citește și: Ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil. „Am văzut în ochii ei că voia cu adevărat să se mărite cu mine!”. Foto

Aceasta a mai explicat faptul că mulți dintre cunoscuții săi au crezut inițial că aceasta urmărește să aibă doar o condiție financiară mai bună. După un an în care a ținut relația în secret, tânăra și-a făcut curaj și a decis să facă totul public, fiind gata să înfrunte prejudecățile lumii.

Familia Kennedy, într-o poză de vacanță, pe litoral

Familia Kennedy continuă să uimească și astăzi prin povestea de iubire ieșită din comun

„Am născut când eram doar o simplă adolescentă și așa m-am obișnuit să fiu judecată. Apoi, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că nu mai vreau să mă afecteze vocile din jur. Familia noastră e fericită și ne iubim mai mult decât oricând. Asta e tot ce a contat și contează cu adevărat”, a mai mărturisit tânăra.

Devin și Tommy sunt împreună de mai bine de nouă ani și din relația lor s-au născut alți doi copii: Serenity, în vârstă de șapte ani, și Kadence, în vârstă de cinci ani.

Chiar dacă sunt o familie fericită cu trei copii, cei doi încă se confruntă cu situații neplăcute în care lumea consideră că bărbatul este bunic. În realitate, acesta este ceva mai în vârstă și decât tatăl femeii.

Deși inițial nu le-a fost ușor să accepte relația, părinții acesteia s-au convins apoi de faptul că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt și că au toate șansele să formeze o familie fericită. Anul trecut, după nouă ani de relație, au spus „da” în fața ofițerului stării civile și continuă să demonstreze în fiecare zi faptul că dragostea adevărată nu are vârstă.

Ayanna Williams e femeia care nu și-a mai tuns unghiile de 30 de ani! Lungimea acestora depășește șapte metri... Ea e femeia alergică la apă! Ce pățește Niah Selway după ce face baie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x