Antena Căutare

Ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil. „Am văzut în ochii ei că voia cu adevărat să se mărite cu mine!”. Foto

O tânără din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord avea 16 ani când l-a cunoscut pe bărbatul care avea să îi fie soț, el în etate de 51 de primăveri. Cei doi și-au spus povestea de dragoste scandaloasă.

Ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil. „Am văzut în ochii ei că voia cu adevărat să se mărite cu mine!”. Foto Galerie
Becca și Mark Keeley

Becca și Mark Keeley, din Gravesend, Kent, s-au căsătorit în 2018, la cinci ani după ce s-au cunoscut. Amândoi și-au stricat relațiile cu unii membri de familie, din cauza diferenței de vârstă de 35 de ani dintre ei.

Când s-a căsătorit cu Mark Keeley, Becca a devenit cea mai tânără bunică din Marea Britanie, la vârsta de 21 de ani.

Cum a început povestea lor de dragoste

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la un eveniment rock and roll, la care cântărețul Mark, care era deja bunic, cânta alături de trupa lui.

Becca a fost avertizată atunci de prietenii ei să aibă grijă, dar ei nu îi păsa – voia doar o casă și o familie.

„A fost foarte dificil la început, când mi-a spus că are 16 ani. Eu n-am crezut că relația noastră ar putea avea un viitor, dar ea și-a dorit asta. Mi-a tot spus că vrea să se mărite cu mine, iar eu am spus că nu se poate. Mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu ideea că ea voia să se mărite cu mine, da am văzut în ochii ei că nu minte”, a spus Mark.

Ea 16, el 51! S-au căsătorit și au făcut un copil. „Am văzut în ochii ei că voia cu adevărat să se mărite cu mine!”. Foto

Becca și Mark Keeley și fiica lor.

Bărbatul are patru copii dintr-o relație anterioară – trei băieți, acum de 27 de ani, 21 de ani, respectiv 16 ani, și o fată în vârstă de 13 ani. A devenit tată pentru cea de-a cincea oară, în octombrie, când tânăra lui soție a născut o fetiță.

Citește și: Mama, 17 ani, tatăl, 13 ani! „Nu am putut să refuz. A tot insistat să facem amor, când eu mă jucam în camera mea” - Foto

Mark susține că abia dacă a mai vorbit cu părinții lui de când le-a spus despre relația lui cu Becca. Nici alți membri ai familiei lui nu au fost încântați de relația pe care o are el, cu o femeie care i-ar putea fi fiică. Însă, cei doi au sprijinul părinților ei.

Becca nu se vede cu un alt partener

Becca susține că nu mai vrea să facă copii și recunoște că nu vrea să se gândească la dezavantajele diferenței de vârste dintre ea și soțul ei.

„Trebuie să fac ce mă face fericită. Îmi place la nebunie faptul că are grijă de mine. Nimeni nu a mai avut grijă de mine așa cum o face el. Am încredere deplină în el”, a spus tânăra.

Citește și: Amanta, confruntată în public de fiica soției înșelate! Momentul a fost filmat! „Ai făcut amor cu tatăl meu?” - Video

„I-am spus lui Mark că atunci când va pleca, nu îmi voi reface viața cu altcineva. Îmi voi cumpăra pământ și voi avea acolo toți caii și câinii din lume”, a mai spus ea.

Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au avut o nuntă cu 300 de invitați, după ce el i-a cerut mâna în timpul unei vacanțe în Tenerife.

A îmbrăcat rochia de mireasă, după ce a aflat că mai avea doar câteva zile de trăit. Soțul ei, mesaj sfâșietor! „Ce mă f... Bunicuța care și-a salvat nepoții de coronavirus își dezvăluie secretele: „Când ne întâlnim, în loc de pupături şi îmbră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x