Antena Căutare

O femeie s-ar fi vindecat de HIV fără medicamente și fără transplant de măduvă osoasă. Cum explică medicii: ”Organismul ei suprimă virusul!”

O femeie în vârstă de 66 de ani a fost adăugată pe ”lista” pacienților vindecați de HIV, printre ei regăsindu-se doi bărbați, unul din Berlin, Timothy Ray Brow și unul din Londra, Adam Castillejo. 

O femeie s-ar fi vindecat de HIV fără medicamente și fără transplant de măduvă osoasă. Cum explică medicii: ”Organismul ei suprimă virusul!”
O femeie s-ar fi vindecat de HIV fără medicamente și fără transplant de măduvă osoasă. Cum explică medicii: ”Organismul ei suprimă virusul!” | The Foundation for AIDS Research/YouTube

Loreen Willenberg s-ar fi putut vindeca de HIV fără să ia medicamente și fără să-i fi fost făcut un transplant riscand de măduvă osoasă, totul spre surprinderea medicilor.

Ba mai mult, femeia, care a fost diagnosticată cu HIV în 1992, susține că nu și-a luat niciodată medicamentele pentru a trata virusul. Experții sunt, însă, de părere, că organismul ei are o abilitate impresionantă de a suprima virusul. Chiar dacă acesta există în corpul ei, este incapabil să se reproducă ori să infecteze celule noi. Tocmai de aceea, medicii consideră că Willenberg este vindecată funcțional.

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus după 21 de zile: ”Gândurile mele merg spre cei care n-au fost atât de norocoși ca mine!”

”Ea ar putea fi adăugată pe lista a ceea ce cred că este un remediu, printr-o cale foarte diferită”, a declarat pentru New York Times Dr. Sharon Lewin, directorul Institutului Peter Doherty pentru Infecție și Imunitate, potrivit Mirror.

Aceasta face, de asemenea, parte din grupul de 0,5% dintre pacienții cu HIV ale căror organisme pot ține virusul sub control și îl pot împiedica să se reproducă fără a lua medicamente.

Potrivit sursei citate, în urma analizei genetice, experții au descoperit că virusul fusese blocat în regiunile genelor lui Willenberg care îl făceau incapabil să se reproducă și să infecteze celule noi. Practic, corpul lui Willenberg a blocat HIV într-un fel de temniță genetică din care pare incapabil să scape.

Cazul care i-a uimit pe medici. Un bărbat s-a vindecat de coronavirus după 110 zile petrecute în spital: ”Este uimitor!”

”Acest grup unic de indivizi mi-a oferit un fel de dovadă a conceptului că este posibil ca răspunsul imun al gazdei să realizeze ceea ce este cu adevărat, din punct de vedere clinic, un remediu”, a declarat Dr. Steve Deeks, autor de studiu și cercetător SIDA la Universitatea din California, San Francisco.

TESTUL de observație care a înnebunit internetul: Tu poți găsi intrusul în desen? Ai zece secunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x