Antena Căutare

O femeie și-a cumpărat o casă și a decis să curețe vasele, dar a dat peste ceva complet neașteptat. A filmat totul

O femeie și-a cumpărat o casă și s-a mutat în ea, dar în scurt timp a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte. Tânăra a filmat totul și imaginile au stârnit numeroase reacții.

colaj foto cu bella messina si vase de spalat Galerie
Când a văzut peste ce a dat, femeii nu i-a venit să creadă și a dezvăluit totul pe TikTok | tiktok @bellsmessina/ profimedia

Extrem de fericită de faptul că a reușit să își cumpere o casă pe placul său, o femeie a fost mai mult decât nerăbdătoare să se mute. Totuși, la scurt timp după ce a făcut asta, mama a făcut o descoperire ce a bulversat-o din plin. A pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul.

O femeie și-a cumpărat o casă nouă și s-a mutat în ea, dar în scurt timp a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este situația prin care a trecut Bella Messina, la scurt timp după ce și-a cumpărat o casă. După eforturi mari de-a găsi o locuință pe placul ei, femeia a cumpărat casa și a fost mai mult decât nerăbdătoare să se mute în ea, fără să bănuiască în vreun moment ce avea să urmeze.

Citește și: Un bărbat a montat o cameră de supraveghere în bucătărie, dar a fost bulversat când a aflat „secretul” soției. Ce făcea femeia

La scurt timp după ce și-a adus bagajele și a decis să înceapă să locuiască acolo, vasele murdare s-au adunat în chiuveta din bucătărie și mama a vrut să bage totul la mașina de spălat vase. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a deschis capacul și a văzut ce se afla în interior, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mă scuzați, dar am nevoie decâteva zile ca să dau afară tot și să îmi revin după asta”, a scris femeia în dreptul unui clip video în care arată despre ce este vorba.

Citește și: Un bărbat a vrut să schimbe parchetul vechi din casă, dar a descoperit o „comoară”. Peste ce a putut să dea

Așa cum se poate afla și din imagini, foștii proprietari au lăsat în mașina de spălat vase câteva perii murdare de WC.

Uluită de descoperirea făcută, femeia a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, iar clipul video a fost publicat pe TikTok. Într-un timp extrem de scurt, acesta a adunat mai bine de două sute optzeci și cinci de mii de vizualizări și numeroase reacții și comentarii de la oameni din întreaga lume.

Bella Messina a fost de părere că, cel mai probabil. foștii proprietari nu au lăsat un asemenea „cadou” intenționat, ci doar au uitat să strângă în urma lor după ce au făcut curățenie în locuința pe care au vândut-o apoi ei. Detaliile acestei întâmplări au ajuns pe internet și au devenit virale.

Informația care îți poate salva viața. Ce i-a apărut unei tinere pe mânerul mașinii și ce legătură are cu traficul de pe... O tânără a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte și a găsit un seif vechi în ea. Ce descoperire a făcut când l-a des...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x