Antena Căutare

O femeie și-a cumpărat o pungă de chipsuri, dar când a deschis-o a dat peste ceva neașteptat. Ce a descoperit

O tânără a decis să își cumpere o pungă cu chipsuri și, când a deschis-o, a făcut o descoperire complet neașteptată. Când a văzut ce se afla înăuntru, aceasta a filmat și a dezvăluit totul pe internet.

punga de chipsuri
În interiorul pungii de chipsuri, femeia a descoperit ceva surprinzător | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este inedita situație prin care a trecut o tânără pe nume Katherine, în vârstă de 22 de ani, din Bristol (Marea Britanie). Aceasta s-a dus la un supermarket și și-a cumpărat o pungă de chipsuri. CÂnd a deschis ambalajul, nu mică a fost surpriza britanicei atunci când a văzut peste ce a dat.

O femeie și-a cumpărat o pungă de chipsuri, dar când a deschis-o a făcut o descoperire complet neașteptată

Fiindcă îi era foame, Katherine s-a dus la un supermarket și și-a cumpărat o pungă de chipsuri. A deschis-o ca s-o savureze, dar acesta a fost momentul în care a făcut o descoperire complet neașteptată, ce a lăsat-o fără cuvinte. Când a văzut peste ce a dat, femeia a pus imediat mâna pe telefon și a făcut filmări, apoi a publicat totul pe internet, ca să își facă povestea cunoscută. Clipul video de pe TikTok a făcut senzație și a adunat numeroase reacții și vizualizări.

Citește și: Vecinii au venit să vadă cu ochii lor ce a putut „ascunde” un tânăr în mașina lui. Ce au descoperit

Practic, în punga sa de chipsuri, britanica a descoperit un cartof întreg, ,acoperit în crustă aromată și prăjit suficient de bine. Uluită, căci o asemenea întâmplare este una cu totul și cu totul ieșită din comun, tânăra a filmat totul și a publicat imaginile pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Poate să-mi spună și mie cineva de la companie de ce este în pungă un cartof întreg?”, a scris aceasta în dreptul postării, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, oameni din întreaga lume au reacționat imediat și s-au întrecut în tot felul de glume și presupuneri.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat o pizza, dar când a deschis punga a avut parte de o surpriză uriașă. Ce a descoperit în interior

„Am dori să ne cerem scuze clientului nostru pentru neplăcerea cauzată. Suntem totuși mândri că facem chipsuri din cartofi adevărați. Probabil că în timpul procesului de curățare, tăiere și prăjire s-a strecurat un cartof întreg. Ne pare rău pentru situație, dar ne bucurăm să aflăm că această tânără a ales compania noastră”, au dezvăluit oficialii companiei, care au reacționat la scurt timp după incident.

Într-un timp extrem de scurt, clipul video publicat de Katherine pe TikTok a adunat aproximativ șase sute de mii de vizulizări. În mod cert, descoperirea pe care a făcut-o tânăra nu este una obișnuită.

Băiețelul care suferă de un sindrom rar. Ce spun părinții copilului. Există doar 100 cazuri în lume... Cel mai rapid test de personalitate. Alege un simbol și vezi ce fel de om ești, dar și ce arată desenul despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x