Antena Căutare

Vecinii au venit să vadă cu ochii lor ce a putut „ascunde” un tânăr în mașina lui. Ce au descoperit

Un tânăr s-a apucat într-o zi să lucreze la mașină și, când totul a fost gata, toți au fost uimiți. Chiar și vecinii au venit să vadă cu ochii lor ce se ascunde în interiorul vehicului.

portbagajul unei masini Galerie
Un bărbat și-a transformat complet mașina și vecinii au fost de-a dreptul uluiți | sursa foto: Shutterstock

Într-o zi, un bărbat a avut o idee îndrăzneață și, fără să mai stea pe gânduri, acesta s-a apucat de treabă, transformându-și complet mașina. Când totul a fost gata, nu doar rudele și apropiații s-au mirat, ci chiar și vecinii au venit să vadă cu ochii lor ceea ce se ascunde în vehicului bărbatului.

Vecinii au venit să vadă cu ochii lor ce a putut să facă un tânăr în mașina lui și ce a „ascuns” acesta în interior

Jordan Gold a decis într-o zi să își transforme complet mașina cu cinci locuri pe care o avea deja de ceva timp. Într-o zi, tânărul a avut o idee îndrăzneață și, după ce și-a făcut niște calcule și ceva muncă de documentare, bărbatul n-a mai stat pe gânduri, ci s-a pus pe treabă. După un timp de muncă intensă, rezultatul a fost unul complet neașteptat.

Citește și: De ce șoferii trebuie să deschidă ușa mașinii cu mâna dreaptă, atunci când vor să coboare. Explicația pe care puțini o știu

Deși mașina arăta la fel în exterior, ceea ce este cu adevărat uluitor este ceea ce se „ascunde” în interior. Rudele și prietenii lui Jordan Gold i-au lăudat din plin imaginația și chiar s-au mândrit cu ceea ce a reușit să realizeze acesta, într-un timp relativ scurt. Ba chiar și vecinii au venit să vadă cu ochii lor ceea ce se „ascunde” în mașina omului, de fapt.

Pasionat de călătorii, drumeții și camping, bărbatul a realizat faptul că o rulotă l-ar costa mult prea mult. Totuși, mânat de pasiunea sa imensă pentru natură, omul s-a documentat și a transformat mașina sa de 5 locuri într-un adevărat „paradis” pentru un călător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși la exterior vehiculul pare unul obișnuit, ceea ce se ascunde în interior e uluitor: un spațiu generos de dormit, cu televizor, spații de depozitat bagajele și chiar decorațiuni, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar când a urcat în mașina lui a făcut o descoperire uriașă. A filmat ce a descoperit

La final, cu o investiție destul de mică, omul a obținut o mașină pe sufletul său și a anunțat că este mai mult decât nerăbdător să facă primele călătorii în noile sale condiții.

Jordan Gold a filmat întregul proces de transformare a mașinii și filmarea a fost publicată pe TikTok. Aceasta a făcut senzație și a adunat mai bine de un milion și jumătate de vizualizări.

Puterea machiajului o ajută pe această femeie să îi facă pe toți să se îndrăgostească de ea. La ce trucuri apelează... Tayla Clement e femeia care nu a zâmbit niciodată, deși are 24 de ani. Care este motivul și cum îi afectează viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x