Antena Căutare

Un bărbat și-a cumpărat o pizza, dar când a deschis punga a avut parte de o surpriză uriașă. Ce a descoperit în interior

Un bărbat a mers la supermarket și și-a cumpărat o pizza. Când a ajuns acasă și a deschis ambalajul, omul a avut parte de o surpriză de proporții. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale.

pizza congelata Galerie
Când omul a deschis punga, acesta a făcut o descoperire complet neașteptată | sursa foto: Shutterstock

Omului îi era foame atunci când a decis să intre într-un supermarket. S-a hotărât sî își cumpere o pizza congelată, ca să facă economie de timp și, totodată, nici să nu chletuie o sumă mare de bani pe mâncare comandată. Când a ajuns însă acasă și a deschis ambalajul, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții.

Un bărbat și-a cumpărat o pizza, dar când a deschis punga a făcut o descoperire complet neașteptată

Tom Scott din Marea Britanie este un designer care, după o lungă zi petrecută la serviciu, a decis să intre într-un supermarket cunoscut și apreciat de britanici, ca să-și cumpere ceva de mâncare. S-a decis să ia o pizza congelată, mai ales pentru faptul că aceasta se face rapid și tentant a fost și prețul de doar jumătate de liră sterlină (0,49 de pence), adică echivalentul a 2-3 lei.

Citește și: Un tânăr a comandat un sandviș pentru iubita lui. Când livratorul a adus comanda, femeia a trăit o surpriză imensă. Peste ce a dat

Mulțumit de chilipirul său, britanicul s-a dus acasă și a vrut să își pregătească mâncarea, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a deschis punga și a descoperit peste ce a putut să dea, de fapt.

Practic, după ce a înlăturat ambalajul, clientul a descoperit că pizza lui cu roșii și cașcaval era, mai degrabă, o bucată de aluat cu „urme” din ingredientele respective. Clientul a fost extrem de dezamăgit când a văzut peste ce a dat și susține că, în ciua prețului foarte mic, se aștepta totuși ca pizza să aibă ingredientele menționate în denumire!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a subliniat faptul că cei de la supermarket, prin ambalajul folosit, cu un abțibilt uriaș pe pungă, au reușit să ascundă adevărata calitate a produsului, lucru ce l-a „păcălit”.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș din supermarket, dar când l-a deschis s-a speriat. Peste ce a putut să dea

„Încă puțin cașcaval și asta se punea numi pâine cu roșii. Poziționarea stickerului e excelentă!”, a scris ironic clientul pe pagina sa de Twitter, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Nu a durat însă mult și reprezentanții magazinului l-au contactat pe bărbatul supărat, pentru a-și cere scuze și pentru a anunța că urmează să facă verificări în acest sens, dar și să înlocuiască produsul cu un altul, pe placul clientului.

Întâmplarea omului a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Ea e tânăra care a renunțat la șampon de 6 ani. Cum arată părul ei și ce a descoperit, după un timp... Jireh s-a născut, spre surprinderea medicilor, cu o mulțime de pete negre pe corp. Ce sunt semnele care îi acoperă piele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x