Antena Căutare

O femeie și-a eliminat soacra din poza de la nuntă, iar soțul s-a enervat teribil. De ce a procedat astfel și ce i-a spus soacra

O femeie a povestit în mediul online de ce soacra și soțul ei s-au supărat după ce aceasta a editat o fotografie pentru a-o elimina pe mama bărbatului din ea. Iată ce a avut de spus soacra femeii.

O soacră și fiul ei care se ceartă cu soția. Galerie
O femeie și-a eliminat soacra din poza de la nuntă, iar soțul s-a enervat teribil. | Shutterstock.com

Faptul că soacrele și nurorile nu se prea înțeleg nu mai este un secret pentru nimeni, însă o femeie care a simțit că ajuns la capătul puterilor a răbufnit în mediul online după cea mai recentă întâmplare de care a avut parte.

Femeia a vrut să împărtășească cu internauții momentele tensionate de care are parte alături de soacra ei, iar cazul de față a fost unul dintre cele mai relevante exemple pe care le-a avut în acest sens.

Citește și: A refuzat să poarte rochia de mireasă pe care sora ei i-a făcut-o, iar familia a rupt legătura cu ea. De ce nu a vrut să o îmbrace

Iată ce s-a întâmplat după ce femeia a postat pe Instagram o poză în care era și soacra ei, dar care a fost eliminată într-un program de editare.

De ce și-a eliminat soacra din poză

Supărată de faptul că nu a primit înțelegere nici din partea soțului ei, nici din partea soacrei, femeia s-a gândit să ceară ajutorul și sfaturile internauților de pe platforma unde a povestit totul.

„Când eu și actualul meu soț ne-am căsătorit, soacra mea a fost invitată la nuntă, desigur, dar am avut un sentiment ciudat pentru că ea a continuat să încerce să-mi aleagă o rochie de mireasă, chiar dacă eu i-am spus că mi-am ales una deja.” a spus inițial femeia.

„Am ignorat-o pentru că eram entuziasmată și tot așa, dar ea, de asemenea, a încercat să-și determine fiul să aleagă un tort mare și elegantă. El i-a spus că nu, deoarece noi am planificat deja toate aranjamentele - muzică, decorațiuni, îmbrăcăminte” a continuat aceasta.

Totuși, tendința soacrei de a se băga în viața fiului și a nurorii sale nu s-a oprit aici.

La nuntă, „când era timpul de fotografii, aveam de gând să fac o poză cu soțul meu. Am stat în fața camerei, țin să precizez faptul că nu aveam fotografii anterioare „oficiale” în afară de un sărut, dar soacra mea a intrat în fotografie.

I-am spus politicos să iasă puțin pentru ca eu și soțul meu să putem face fotografii mai întâi cu aparatul profesional, iar ea nu a ascultat și nu s-a mișcat absolut deloc, soțul meu nu a spus nimic.” a spus femeia dezamăgită.

Citește și: O femeie a descoperit că soțul avea o aventură cu mama ei, adică soacra lui! Ceea ce a urmat întrece orice imaginație

Astfel, pentru că nu a avut nicio poză cu ea și soțul ei de la nuntă, femeia s-a decis să apeleze la un program de editat poze pentru a o elimina pe soacra ei din cadru, iar soțul a fost extrem de nervos din această cauză.

„Am luat una dintre fotografiile noastre și am editat-o, pentru că nu am avut șansa să fac o fotografie cu el singur. Am postat imaginea pe Instagram și soacra mea mi-a trimis un mesaj.

Ea a spus că sunt lipsită de respect și că familia este pe primul loc înainte tuturor, dar i-am spus că a fost nunta mea și că am vrut o fotografie cu el singură. Ea nu a permis asta. Soțul meu este supărat pe mine pentru că mă comport în acest fel, spunând că sunt dramatică.” a mai spus aceasta simțindu-se total neînțeleasă și neîndreptățită.

Internauții au încercat să îi explice că nu este atât de grav ce a făcut și că o înțeleg, dar că ar fi putut să vorbească frumos cu ea în ziua nunții pentru a evita astfel de situații neplăcute.

Citește și: O mireasă a comandat tortul pentru nunta visurilor, dar ce a primit a fost un adevărat coșmar. Ce a făcut femeia cu prăjitura

Femeia a crezut că are grețuri pentru că este însărcinată, dar a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Ce boa... O femeie a văzut că „porțile iadului” par să se deschidă chiar în curtea casei și totul a fost surprins pe camerele de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x