Căutare Live

O femeie și-a filmat soțul pe furiș și a arătat totul pe TikTok, fără reținere. Ce „secret” a ieșit la iveală despre partenerul ei

O femeie și-a filmat soțul pe furiș și un „secret” complet neașteptat a ieșit la iveală. Imaginile surprinse de aceasta au devenit virale pe TikTok.

Soția și-a filmat partenerul de cuplu și a făcut o descoperire neașteptată

sursa foto: Shutterstock

O soție a reușit să stârnească o adevărată controversă în mediul online după ce și-a filmat soțul pe furiș și a publicat imaginile pe TikTok, ca să arate tuturor ce „secret” a aflat despre bărbatuld e lângă ea.

În scurt timp, filmarea a făcut senzație și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților

O femeie și-a filmat soțul pe furiș și a arătat pe TikTok ce „secret” a ieșit la iveală

Ly Jones are mii de urmăritori pe pagina sa de TikTok și clipurile sale video în care apare alături de soțul său adună imediat numeroase vizualizări. Cei doi au arătat că, deși sunt împreună de mult timp și au mai adunat niște ani din punct de vedere al vârstei, pot forma în continuare un cuplu de invidiat.

Citește și: Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut

Recent, femeia a decis să își filmeze soțul pe furiș și astfel a ieșit la iveală un „secret” complet neașteptat. Profitând că bărbatul stă întins pe canapea și pare absorbit de telefonul mobil, soția se oprește la balconul interior al vilei în care locuiesc și privește atent.

Aceasta realizează imediat faptul că partenerul său de cuplu, uitând că nu este complet singur, se uită la clipuri video cu alte femei care dansează, cel mai probabil pe celebra platformă TikTok.

@lyjones0 #fyp #foryou #foryoupage #fypツ #marriedlife #militarywife #relationshipstorytime #marriageadvice #marriage #marriagetips #mixedfamily #floridaman #florida #ohno #ohnonononoo ♬ Oh No - Kreepa

Văzând ce se întâmplă, Ly Jones a pus imediat mâna pe telefon și l-a filmat pe furiș pe soțul său, apoi a publicat imaginile pe contul său de TikTok, ca să arate și altora ce a descoperit.

„Soțul meu a uitat că pot să îl văd de la etaj”, a scris femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Clipul video cu „secretul” omului a devenit imediat viral și a adunat mai bine de trei milioane de vizualizări și numeroase mesaje și reacții de la oameni din întreaga lume.

Unii s-au amuzat copios de cele întâmplate și au tratat totul în spirit de glumă, în timp ce alții au ales să vadă partea mai puțin plină a paharului, fiind de părere că gestul soțului este unul lipsit de respect al adresa soției și chiar condamnabil.

@lyjones0 Reply to @kanivatu33 see my previous video! #reply #fyp #foryou #foryourpage #marriagelife #relationshipadvice #relationshipproblems #foryoupage ♬ Oh No - Kreepa

Apoi, într-un alt clip video publicat pe TikTok, Ly Jones a arătat cum a ales să se „răzbune” pe soțul său care stătea pe telefonul mobil și se uita la alte femei.

Înarmată cu un pistol de jucărie, aceasta a țintit către chelia omului și a tras, reușind imediat să îl aducă pe drumul cel bun, departe de „ispita” telefonului mobil!

Ross Tomkins, bărbatul diagnosticat cu menopauză la 44 ani. Medicii au rămas uimiți. Cum e posibil... Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făc...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x