Antena Căutare

O femeie spune că soțul ei se supără ori de câte ori aceasta încearcă să "tragă un pui de somn". Care ar fi motivul, de fapt

O femeie și-a spus povestea în online despre cum soțul ei se supără ori de câte ori aceasta vrea să doarmă, epuizată fiind după un job de noapte. Care ar fi motivul supărării lui, de fapt, și ce susține acesta.

Poza generala cuplu pe canapea, cei doi au o cearta
O femeie spune că soțul ei se supără ori de câte ori aceasta încearcă să "tragă un pui de somn". Care ar fi motivul, de fapt | Shutterstock

Femeia și-a relatat povestea pe Reddit, acolo unde ceilalți utilizatori și-au dat cu părerea despre ce i se întâmplă, conform The Mirror.

O femeie spune că soțul ei se supără ori de câte ori aceasta încearcă să "tragă un pui de somn". Care ar fi motivul, de fapt

Femeia, care a dorit să nu își dezvăluie identitatea, spune că are un program epuizant pentru că lucrează de noapte cinci zile pe săptămână.

Citește și: Ora la care mergi la somn te poate proteja de boli cardiovasculare. Ce spun specialiștii

"Lucrez ca manager la un magazin mare de vânzare cu amănuntul. Stau în zona unde lucrez, la aproximativ 40 de minute distanță și petrec cel puțin 12 ore la serviciu", a spus aceasta pe Reddit, susținând că toți cei care au lucrat în ture de noapte știu cât de epuizant este acest tip de program, mai ales din punct de vedere fizic.

"Nu am aproape niciodată pauze și la final de program sunt frântă, de cele mai multe ori", a mai menționat ea. După job, ea mai are multe de pus la punct acasă.

"De asemenea, am copii și de multe ori vin acasă și mă apuc să curăț sau să fac ordine, să pregătesc unele lucruri sau să fac comisioane, înainte de a mă pune la somn. Cu toate acestea, mă trezesc și mai devreme decât trebuie (asta înseamnă și mai puțin somn în timpul săptămânii), astfel încât să am ceva timp cu soțul și copiii mei înainte de serviciu".

Citește și: Motive pentru care te trezești din somn noaptea. Ce obiceiuri să eviți pentru a avea parte de odihna dorită

Femeia a mai explicat că în timpul primei zile libere, de exemplu, încearcă să tragă un pui de somn câteva ore cât timp copiii ei sunt la școală, astfel încât să-și petreacă timpul cu ei când aceștia ajung acasă seara.

"De obicei, acest lucru funcționează, dar alteori, dacă a fost o săptămână plină, epuizantă, la job, adorm pe mine pur și simplu. Oricât de mult aș încerca să trec peste și să fac față, singurul leac este somnul", a scris ea.

Cu toate acestea, au început să apară tot mai multe tensiuni în cuplu după ce soțul a început să-i spună frecvent femeii că ar trebui să fie deja obișnuită cu turele de noapte până acum. El a mers atât de departe încât să o acuze că femeia se folosește de somn pentru a "a evita" să petreacă timp cu el sau chiar să facă treburile casnice sau cele care țin de copiii lor.

"Petrec fiecare secundă cu el, de obicei. Facem multe lucruri împreună, facem duș, ducem amândoi copiii la școală. Fac tot ce pot pentru a compensa situația în care aș avea totuși nevoie de câteva ore de somn, la un moment dat", a mai declarat ea.

"Evident că am nevoie de somn, altfel nu aș mai simți nevoia să mă odihnesc atât de des. Poate că din exterior poate părea că mă folosesc de acest lucru ca o 'scăpare'. Soțul meu trebuie să gătescă, să facă curățenie și să se ocupe de copii cât timp eu dorm", a mai spus ea.

Utilizatorii Reddit, care i-au citit povestea femeii, au sfătuit-o să își pună pe primul loc propriile nevoi, iar pe locul doi, pe ale soțului, altfel s-ar putea ca lucrurile să se agraveze, iar ea chiar să se îmbolnăvească din cauza stresului și a lipsei odihnei.

Jasmine Tridevil a cheltuit 20.000 de dolari pentru a avea trei sâni. Cum arată pieptul ei... Maria Krzesinska,cea mai puternică femeie din Marea Britanie,are o dietă bazată pe burgeri și înghețată.Cum arată femeia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x